Robi

Lisätty sivulle: 2007-05-05

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Robi
Robi sai kodin ainoana koirana omakotitalosta etelä-Suomesta toukokuussa 2007.

***

Kuulumisia kodista:

14.8.2009 Moikka!
Hyvää kuuluu. Robi asuu uusperheessämme n. 250 neliön omakotitalossa Espoon Mankkaalla.
Robilla on kavereina Vilma, 11v Labbisnarttu, jota Robi pitää luultavimmin äitinään ja sekoaa jos Vilma lähtee lenkille ja hän joutuu jäämään kotiin.
Toinen kaveri Robille on Jesse, 5v. Welsh Corgi uros, Cardigan Tricolori, Fluffy versiona. Nämä vahtivat taloamme päivät ollessamme töissä. Sitten meillä on Bromarvissa kesämökki, jossa nämä retaleet juoksee koko viikonlopun vapaana.

Olemme joutuneet hankkimaan tila-auton koirien ja lasten takia huusholliimme. Meitä asuu samassa talossa kuusi henkeä aikuisten lisäksi; 13v tyttö, 16v poika, 18v tyttö, 21 v poika joka muuttaa omaan kämppään Marraskuussa.

Kaikki ystävämme tykkäävät koiristamme ja kesäisin kun Suomen Ruotsalaiset kokoontuvat juhlimaan, saattaa koiria olla toistakymmentä erirotuista samaan aikaan koolla. Robi tulee Espoossa hyvin toimeen muiden koirienkin kanssa, on kiltti kaikille.

Nykyisin hänet on leikattu (kuten kaikki muutkin koiramme) joten paljon energiaa kuluu ruuan vahtimiseen. Koirat ovat aina siellä missä ihimisetkin ovat eli huippu seurakoiria kertakaikkiaan.
Robi syö aamuisin niinkuin muutkin, ostamme hyvälaatuisia ruokia joka näkyy selvästi koirien turkista. Ohessa muutama kuva Mökiltä 2008 ja Mankkaalta.

Robilla on sujunut vallan loistavasti, siitä on tullut uuden isännän lenkkikaveri. Vaikkakin Robi osoittautui hieman ennekko-odotuksista poikkeavaksi (olikin mäyräkoirasekoitus :)) niin siihen ollaan enemmän kuin tyytyväisiä. Eroahdistustakaan ei ole juurikaan ollut.

***

Robi on noin vuoden vanha uros Tallinnassa jonka omistajat olivat viemässä Teholle. Nyt ovat kuitenkin haluamassa nukuttaa Robin, koska se on tehnyt hieman tuhoja ja perheeseen on syntymässä vauva. Robissa on emän puolelta dalmista, ulkonäöltään se muistuttaa ridgebackia, Robi on kiltti ja hyväluonteinen.

Robi on peruskoulutettu, mutta kärsii jonkin verran eroahdistuksesta. Toisen vanhemman ja rauhallisen koiran seura voisi tehdä sille hyvää.