Rippe

25.05.2014

Alkuperä: Suomi

Sijainti: Suomi

Rippe etsii kotia rauhalliselta alueelta aikuisperheestä, jossa on koirakokemusta.
8.4.2019 Ripestä on kotihoidossa kuoriutunut iloinen ja leikkisä poika. Yksinolot koirakaverin kanssa sujuvat rauhallisesti ja Rippe osaa matkustaa hienosti autossa. Tuttuja ihmisiä tavatessaan Rippe riemastuu kovasti, eikä vieraatkaan ihmiset tunnu niin pelottavilta kun on sosiaalinen koirakaveri läsnä. Koirapuistossa juokseminen, pitkät metsälenkit ja röhkivä possulelu ovat Ripen lempiasoita. Päivän päätteeksi Rippe kaivautuu mielellään lämpimän peiton alle ihmisen viereen.
28.2.2019 Rippe on arahko, mutta kiltti poika, joka tarvitsee positiivista kannustusta ja koulutusta. Monet asiat pelottavat, kuten varsinkin hattu- tai lippalakkipäiset ihmiset, äkilliset kovat äänet ja kaupunkiympäristön vilkkaus. Tästä syystä Rippe etsii kotia rauhalliselta alueelta, jossa lenkit voi suunnata katujen sijaan puistoihin ja metsiin.  Rippe tulee toimeen toisten koirien kanssa ja uudessa kodissa tulisikin olla sosiaalinen ja tasapainoinen koirakaveri, josta Rippe saisi tukea. Rippe on sisäsiisti mutta pelästyessä voi tulla hätäpissa. Rippeä ei luovuteta lapsiperheseen. Poika painaa n. 25 kg ja säkäkorkeus on noin 55cm . Rippe on sijaiskodissa Espoossa.

Kulukorvaus

Kulukorvaus 300 €. Kulukorvauksella koira on saanut rabies- ja nelosrokotteen (parvo, penikkatauti, tarttuva maksatulehdus ja kennelyskä), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koira on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama ja vähintään kertaalleen madotettu. Koiran mikrosiru on rekisteröity Turvasiru.fi-palveluun.

Tiedustelut

Jonna / 045 608 0787

Soittoajat: ma-ti 16-20 sekä la 14-18, muina aikoina kyselyt sähköpostitse

jonnarekkurescue.com

Kyselyt puhelimitse AINOASTAAN edellämainittuina ajankohtina! Toivon ensimmäistä yhteydenottoa puhelimitse.

Tiedusteluita vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä.

Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin! Muistathan, että tämä on meille VAPAAEHTOISTYÖTÄ opiskelun, palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti, kun voimme.

Huomioithan kuvausta lukiessasi, että eläimen käytös yleensä muuttuu ainakin jonkin verran sen kotiuduttua! Varaudu etukäteen mahdollisiin ongelmiin, koska koirat ovat yleensä kouluttamattomia ja koulutus/sopeutuminen vie oman aikansa. Eläintä ei tule ottaa koskaan säälistä.