Rippe

1.2.2014 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

31.3.2020 Rippe sai kodin

24.3.2020 Leppoisa Rippe odottelee yhä omaa kotia. Rippe sopisi rauhalliselle perheelle rauhalliselle asuinalueelle, mutta leikkisä narttu voisi seurana olla. Rippe ei ole ollut koko työpäiviä yksin, mutta lyhyemmät yksinolot sujuu esimerkillisesti. Kissojen kanssa ei Rippe ole asunut, ja niitä voi jahdata. Rippe etsii reipasta lenkkeilijää ja lähtee mielellään samoilemaan metsiin ja kulkee hienosti hihnassa hiljaisilla reiteillä, vilkkaamilla reiteillä pitäisi vähän toisille koirille kohkata, mutta herkut ovat Ripelle aina ykkösjuttu! Rippe matkustaa autossa hyvin ja hoitotoimet ( myös ne harjaukset, korvanputsaukset ja kynnenleikkuut) onnistuvat osaavan omistajan kanssa varmasti.

20.2.2020 Rippe etsii uutta kotia omistajan terveyden heikennyttyä. Rippe on leikkisä, iloinen ja tykkää paljon huomiosta ja rapsutuksista. Uudessa kodissa voisi olla narttukaveri, vaikka Rippe viihtyy hyvin varmasti ainoana koiranakin. Suunnilleen teini-ikäisiä lapsiakin voisi uudessa kodissa olla, ja Rippe tulee toimeen myös pienempien kanssa, mutta ei ole asunut pienten lasten perheessä. Rippe etsii kotia omakotitalosta, lapinkoiramaiseen tyyliin Rippe on haukkuisa, ja Rippe on aina asunut vain omakotitalossa. Ripellä on rasvainen-atooppinen iho, mutta korvat, iho ja turkki ovat pysyneet hyvässä kunnossa kun karvaa säännöllisesti hoidetaan ja korvia putsataan, ja ruokavalio on viljaton. Rippe on sijaiskodissa Hattulassa.

 9.7.2019 Rippe sai kodin.

29.6.2019 Rippe on ystävällinen nallekarhumainen poika, jolla on suomenlapinkoiravanhemmat. Rippe on asunut vain omakotitalossa, ja suurimmaksi osaksi ulkona, mutta osaa olla nätisti sisälläkin, myös yksin. Kerrostaloon Rippeä ei kuitenkaan sijoiteta, vaan uuden kodin tulisi olla mielellään omakotitalossa. Rippe on ystävällinen kaikkia ihmisiä kohtaan, mutta ei ole ollut tekemisissä kovinkaan paljon toisten koirien tai muidenkaan lemmikeiden kanssa. Leikkisän, omankokoisen nartun kanssa Rippe voisi kyllä tulla toimeen, mutta urosten kanssa Rippe ei samaan talouteen sovi. Ripen iho ja turkki kaipaa säännöllistä hoitoa, ja uudella omistajalla olisi hyvä olla kokemusta pitkä- ja paksukarvaisen turkin hoidosta. Rippe osaa matkustaa autossa, vaikka sitä vähän jännittää, ja poika antaa tehdä varsinkin herkkujen kanssa hyvin kaikki hoitotoimenpiteet. Rippe on sijaiskodissa Hattulassa.