Rilla The Gorilla

Lisätty sivulle: 2012-02-01

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Rilla The Gorilla
29.2.2012 Rilla sai kodin Jokioisilta.

***

Kuulumisia kodista:

18.9.2012 Rillasta on kasvanut ihana, kiltti, kaunis ja rauhallinen neiti joka tulee kaikkien kanssa toimeen! Syö hyvin, nukkuu yöt ja nauttii ulkoilusta ja lenkeistä ja yhdessäolosta ihmisten tai koirakavereiden kanssa….:) Leikkausta ollaan suunniteltu tuonne loppusyksyyn. Ensimmäiset juoksut on ohi ja neiti sievästi piti pikkuhousuja jalassa. Kaikki on mennyt paremmin kuin ikinä uskalsin ajatellakkaan:) Paino tällä hetkellä n. 20 kg, turkki tosi kaunis ja kiiltävä. Kesäksi oheni tosi paljon mutta nyt on taas alkanut paksuuntua talvikarvaksi.

13.2.2012 Kiitos, ihan hienosti ollaan pärjätty, puolin ja toisin!!! Rilla on hieno tyttö ja sopeutunut hyvin, ja me koitetaan parhaamme, että meistä kasvaisi koiran-omistajia, joista Rilla vois olla ylpeä!! =) Yöt nukkuu hipihiljaa ja pieniä ajoittaisia vahinkoja lukuunottamatta asiatkin hoituu ulos oikeaan paikkaan…. Ruoka maittaa, kova tyttö on oppimaan temppuja, meidän kissa-vanhus ja naapurin koira on jo Rillan parhaat eläin -kaverit! Mitään ilkeyksiä ei ole vaivautunut (vielä) tekemään ja yksinolokin on onnistunut hyvin. Äärimmäisen sosiaalinenkin tuo tyttö: on kylässä-käynnit onnistuu, autossa on ihan kiltisti ja uusia ihmisiä tavatessa on utelias, iloinen ja kiltti!

Kaikki siis on mennyt paremmin kuin osasin kuvitellakaan! Työn alla hiljalleen on opettelu kulkemaan hihnassa vetämättä ja erilaiset tänne – paikka yms. käskyt ja kiellot….

***

Narttupentu, kotihoidossa Somerniemellä/Somero.

6.2.2012 Tässä pari kuvaa musta enks olekin super söpö. Tulen hyvin toimeen kaikkien kanssa niin ihmiset kuin koiratkin. Osaan myös kunnioittaa minua vanhempia koiria, ihmisiä tykkää vähän testailla haukkumalla josko se nopeuttaisi ruuan tai namin saantia mutta pöh ei tehoa täällä talossa ainakaan:) Ulkona tykkään olla ja aina kun vaan ovi aukeaan lähden reippaasti muiden koirien kanssa ulos, lumessa on kiva leikkiä. Viilin tykästyin heti ja on noi pentunappulatkin ihan ok. Olen kova leikkimään ja lelutkin saa kyytiä. Lempilelut on pehmolelut,ja noita savuluita on mukava järsiä taitaa mulla noi hampaat kutittaa josko ne menis kohta vaihtoon:) Mua voi tulla kattomaan tänne kotihoitopaikkaan kunhan sovitaan etukäteen että tiedän olla paikalla :) Olen ylisöpö mutta tarvitsen oman kodin jossa minulle tarjotaan rajoja ja rakkautta sopivasti. Vietän loppuelämäni omakotitalossa ja voisi mulla olla kastroituja kavereita siellä uudessa kodissa.

1.2.2012 Rilla on keskikokoiseksi kasvava pörheä koiraneito. Hoitopaikassa Rilla on tottunut toisiin koiriin ja kissoihin, se on normaali utelias ja touhukas, noin nelikuinen pentu, joka haluaa välillä kokeilla hampaitaan vähän kaikkeen :).

Rillassa olevista roduista ei ole tietoa, mahdollisesti siinä saattaa olla samojedia. Rillaa ei suositella kerrostaloon, mutta ulkokoiraksi häkkiin tai narunpähän sitä ei luovuteta. Rilla etsii kotia perheestä, jossa viihdytään ulkoilemassa sen kanssa. Rilla touhuilee mielellään toisten koirien kanssa, siksi olisikin kiva jos uudessa perheessä olisi vaikkapa reipas kastroitu poikakaveri :). Huom! Rillan uudelta perheeltä edellytetään, että Rilla steriloidaan kuluvan vuoden aikana.

Rilla luovutetaan uuteen kotiin loishäädettynä, rokotettuna ja tunnistusmerkittynä.