Riki

Lisätty sivulle: 2017-05-14

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Riki
30.05.2017 Riki sai kodin

***

Kuvia ja kuulumisia kodista:

9.6.2017 Riki on sopeutunut hyvin ja kunto alkaa kasvaa. Sänkyyn ja sohvalle ei enää mennä edes yksinollessa, vaikka aluksi sinne mentiinkin köllöttelemään. Allergiaoireet vaivaa jonkin verran, toisina päivinä enemmän toisina vähemän. Uiminen on erityisen mukavaa, kuten myös hiekkakuopalla juokseminen. Pyörän kanssa lenkkeilykin onnistuu!

***

Kastroitu uroskoira, 1,5 v.

17.5.2017 Riki on osoittautunut tottelevaiseksi ja aktiiviseksi kaveriksi, joka osaa jo monet peruskäskyt, mutta vaatii vielä paljon hiomista opeissaan ja omistajaltaan koulutuskokemusta ja jämäkkyyttä. Hihnakäyttätymisessä rauhallisella alueella on parannettavaa, sillä kun autoja, ihmisiä tai muita tiellä liikkujia tulee harvakseltaan vastaan, Riki kovasti menisi sännäten katsomaan, mutta ei pahalla, eikä vilkkaammalla alueella vastaantulijoihin tarvitsekaan kiinnittää juurikaan huomiota. Tarpeeksi väsyttäviä leikkejä, lenkkejä ja opettelua saatuaan Riki osaa olla hyvin yksin, vaikka saattaakin vahtia ääniä haukkumalla silloinkin, mutta tavarat saavat jäädä rauhaan ja unikin tulee. Autossa Riki osaa matkustaa hyvin.

14.05.2017 Amstaffi Riki etsii uutta kotia. Riki on energinen ja hieman itsepäinen kaveri joka tarvitsee paljon koulutusta sekä aktivointia. Ei sijoiteta pienten lasten perheeseen eikä kissojen kaveriksi. Rikille etsitään kotia omakotitalosta ja uudelta omistajalta odotetaan kokemusta kyseisestä rodusta. Lisätietoa Rikistä saadaan kunhan kotihoitopaikassa poikaan ehditään paremmin tutustua.

KULUKORVAUS leikatusta uroskoirasta on 300 €. Kulukorvauksella koira on saanut rabies- ja nelosrokotuksen (parvo, penikkatauti, tarttuva maksatulehdus, kennelyskä), ja on madotettu vähintään kertaalleen. Se on tunnistemerkitty ja siru on rekisteröity Turvasiru.fi- palveluun. Koira on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi.