Riina 3

Lisätty sivulle: 2006-08-11

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Riina 3
9/2006 Riina sai uuden kodin ainoana koirana Kirkkonummelta.

***

Narttu, noin 1v.

8/2006 Riina etsii uutta kotia. Kodinvaihtamisen syynä on haukkuminen, joten tuleva koti ei saa olla kerros- eikä rivitalossa. Riina on tällä hetkellä noin vuoden ikäinen, saksanpaimenkoiraa muistuttava, kevyempirakenteinen narttu. Tulee toimeen toisten koirien, lasten ja kissojen kanssa.

***

23.12.05 Riina sai kodin Kirkkonummelta Aku-koiran (ent. Albin) ja kissojen kaverina.

***

Kuulumisia kodista:

12.2.2006 Heissan. Tässä näitä kuvia vihdoinkin, laatu kuvissa vaan on tosi surkea. En kerkinyt siskon luo joten yritin kuvata Akua ja Riinaa äidin pihalla tänään lumileikeissä, kamerakännykällä. Useampi kuva oli kyllä pelkkää lumihankea kun koirat ovat nopeampia juoksemaan kuin minä kuvaamaan. Punnittua Riinaa ei ole nyt tullut mutta veikkaan että paino on ainakin parisen kiloa noussut, kylkiluut eivät enää törrötä niin pahasti. Aku painaa n. yli 15kg ja Riina on korkeampi ja ainakin sylissä Aku tuntuu painavammalta. Joten kyllä sitä “lihotusta” vielä kaivataan. Todella paljon on reipastunut alkuajoista. Parhaan kiitoksen kuulin juuri naapurilta, näki Riinan silloin kun se tuli meille ja kauhisteli varsinkin Riinan arkaa käytöstä ja laihuutta. Selitimme koiran lähtökohdat yms. Nyt naapuriin törmättiin uudelleen ja naapuri oli aivan innoissaan kuinka koira on muuttunut viime näkemästä, arasta koirasta on tullut ihan reipas ja ns.normaali pentukoira ja lihonutkin on! Riina kävelee aivan todella kiltisti remmissä, jopa rauhallisemmin kuin Aku. Ei pelkää mitään erikoista, on tottunut lasten nopeisiin liikkeisiin, autoon menoon, jota jännitti aluksi enemmän kuin itse autossa oloa. Nyt hyppää vapaana ollessaan käskystä auton kyytiin ihan ekalla kerralla.

Akun kanssa riehutaan ja leikitään, onneksi molemmat ovat “yhtä pentumaisen” pöhlöjä! “Äidikseen” Riina on valinnut vanhimman tyttömme, jounin 17v tyttären Niinan. Niinan sängyssä nukutaan ja Niinan perään välillä jopa itkee kun Niina lähtee ilman häntä ulos. Oma peti myös löytyy Niinan huoneesta yms.. Niina on päättänyt että Riina on “hänen vauvansa” ja me vanhemmat olemme VAIN Riinan Mummi ja vaari. Heh!

***

Narttupentu, noin 4kk

18.12.2005 Riina on hoitokodissa Turussa ja siihen voi sopimuksen mukaan mennä tutustumaan. Riina on tuotu Suomeen Tallinnan löytökoiratarhalta. Riinalle on annettu jo tehosterokotuksetkin, joten seuraava rokotus sille annetaan vuoden kuluttua. Riina on noin neljänkuukauden ikäinen saksanpaimenkoiramix, ja aikuisena siitä tulee keskikokoinen.