Ricos

Lisätty sivulle: 2013-11-22

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Ricos
9/2014 Ricos sai uuden kodin Porista.

***

Leikattu uros, noin 1 v. Kotihoidossa Ulvilassa

24.7.2014 Ricos etsii uutta kotia.

Ricos on aktiivinen ja reipas nuori terrieri-laikamix. Ricos tulee loistavasti toimeen toisten koirien kanssa ja ihmisistäkin tykkää kovasti.

Ricos etsii kotia omakotitalosta perheestä, jossa ollaan aktiivisia ja valmiita liikkumaan paljon koiran kanssa. Ricos tarvitsee myös hihnaharjoittelua.

Kuitenkin Ricos on kovin kehityskelpoinen nuori mies :), josta saisi kaverin esimerkiksi agilityyn.

Ricos on kotihoidossa Ulvilassa ja siihen voi sopimuksen mukaan tulla tutustumaan.

Luovutusmaksu 250e sisältää mikrosirun, rokotukset, ulko- ja sisäloishäädöt ja kastroinnin. Koiralla on EU-lemmikkipassi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koira tulee Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista tehdään ilmoitus Eviralle.

***

Leikattu uros, noin 8 kk, Nummelassa

10.4.2014 Ricosia ollaan menossa katsomaan.

7.4.2014 Ricos etsii uutta aktiivista kotia omistajan elämänmuutoksen vuoksi. Ricos on hyvin aktiivinen ja kaipaa yhteistä tekemistä ja harrastamista. Ricos tulee toimeen aikuisten ihmisten ja lasten kanssa. Hyvä jos lapset olisivat kuitenkin jo kouluikäisiä, koska kokoa ja touhuamista Ricosilla riittää.

Ricos on kova “houdini” joka mielellään avaa ovia, joten tarkkana on oltava, ettei poika ole karkumatkalla. Toivottu koti tietenkin olisi maa- tai omakotitalossa. Ricos on tottunut myös hevosiin, kun nykyisen kodin naapurissa on hevostila.

***

12/2013 Ricos sai kodin Nummelasta.

***

Leikattu urospentu, noin 4-5 kk, kotihoidossa Somerolla/Somerniemellä

Kuulumisia kotihoidosta:

14.12.2013 Ihana kakara Ricos kävi eilen kyläilemässä toisen rekkuaktiivin luona ja lisätty kaverille kyläilykuvia.

5.12.2013 Ricoksen ensimmäiset päivät kotihoidossa ovat sujuneet vauhdikkaasti. Ensimmäinen yö piti leikkiä hoitokaveripennun kanssa ja hoitomamman yöunet jäivät vähäisiksi, kun piti leikkiä näin juostaan sängyn alta peräkkäin leikkiä. Myös hampaita piti testailla leikin varjolla hoitomamman käteen, mutta tästä tavasta alettiin heti opetella eroon.

Ricos on jo muutamassa päivässä selkeästi rauhoittunut. Osa sen hampaista on vaihtunut ja sisäsiisteyttä ja remmilenkkeilyä harjoitellaan parhaillaan. Ricosta onkin kuvattu älykkääksi pojaksi, joka oppii asioita nopeasti, hoitoisäntä oli pojalle myös opettanut kuinka istutaan viereisellä tuolilla kauniisti pöydän vieressä ja odotetaan palkintoa mallikkaasta suorituksesta. Ricos on myös päässyt hoitoisännän kanssa työpaikalle, jossa päivä oli sujunut hyvin pojan hurmaten ihmisiä ja jahdaten lokkeja. Myös seuraavana päivänä Ricos kovasti odotti auton vieressä, jos olisi päässyt mukaan töihin.

Toisten koirien kanssa Ricos on tullut mallikkaasti juttuun ja se rauhoittaa menoaan myös, jos toinen koira ärähtää sille rauhoittumisajan merkiksi leikin tiimellyksessä. Uudessa kodissa Ricos kaipaa sekä liikunnallisia, että älyllisiä aktiviteetteja. Takaapäin katsoessa, kun partanaama ei pääse hämäämään, poika muistuttaa paljon myös huskya. Ricos ottaa mieluusti katsojia ja erityisesti rapstuksia vastaan hoitokodissaan.

2.12.2013 Lisätty poitsulle ensimmäiset kuvat kotihoidosta.

24.11.2013 Ricos on kastroitu ja se on matkaamassa hoitokotiin Suomeen 1.12.

22.11.2013 Ricos on löydetty, eikä sitä ole kaivattu, vaikka mikrosiru pojalta löytyikin. Ehkäpä vanha omistaja on kyllästynyt aktiiviseen partapojan alkuun. Ricos on todennäköisesti suuremman koiran pentu ja sen rotuperimästä löytynee (suur)snautseri/terrierityypistä perimää. Aktiiviseen kotiin, jossa on ollaan valmiita puuhastelemaan ja harrastelemaan nuoren koiran kanssa. Ricos painaa tällä hetkellä n. 15 kg ja se tulee vielä kasvamaan.

Luovutusmaksu 250e sisältää mikrosirun, rokotukset, ulko- ja sisäloishäädöt ja kastroinnin. Koiralla on EU-lemmikkipassi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koira tulee Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista tehdään ilmoitus Eviralle.