Rex

2014 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

Sijainti: Suomi

Leppoisa, isokokoinen Rex etsii kotia, jossa odottelisi narttukaveri.

5.8.2019 Iloisesti kaikkia tervehtivä, kiltti ja koiranarjen osaava Rex etsii kotia narttukoiran kaverina, vaikka ihan pienenkin, mutta urosten kanssa Rex ei sovi. Rexillä on aina ollut narttukaveri, ja yksinjääminen onkin hämmentävää ja ikävää ilman toista koiraa. Rexille etsitään muutenkin kotia, jossa ei tarvitsisi olla pitkiä aikoja joka päivä yksin. Rex on asunut kaikenlaisissa asumismuodoissa, mutta paras vaihtoehto olisi omakotitalo. Lasten kanssa Rex on tullut toimeen, mutta ei ole asunut lapsiperheessä, eikä ison kokonsa vuoksi Rexiä luovuteta pienten lasten kanssa asumaan. Kissoja Rex saattaa jahdata, joten parempi että tuleva koti olisi kissaton. Rex matkustaa hyvin autossa ja hihnakäyttäytyminen on hallussa, mitä nyt innoissaan välillä vetää uusien hajujen perään. Rex ei ole kovin haukkuisa vahti, ja suhtautuu rauhallisesti isompiin eläimiin, kuten hevosiin ja lehmiin. Rexin säkäkorkeus on vähän reilut 70cm. Rex on sijaiskodissa Hattulassa, minne poikaan pääsee sovitusti tutustumaan.

Kulukorvaus

Kulukorvaus 400 €. Kulukorvauksella koira on saanut rabies- ja nelosrokotteen (parvo, penikkatauti, tarttuva maksatulehdus ja kennelyskä), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koira on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama ja vähintään kertaalleen madotettu. Koiran mikrosiru on rekisteröity Turvasiru.fi-palveluun.

Tiedustelut

Paula / 050 336 6302

Soittoajat: ma-la 17-21, su 12-19

paularekkurescue.com

Kyselyt puhelimitse AINOASTAAN edellämainittuina ajankohtina! Toivon ensimmäistä yhteydenottoa puhelimitse.

Tiedusteluita vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä.

Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin! Muistathan, että tämä on meille VAPAAEHTOISTYÖTÄ opiskelun, palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti, kun voimme. Mikäli et saa meiltä vastaussähköpostia, tarkistathan roskapostikansiosi.

Huomioithan kuvausta lukiessasi, että eläimen käytös yleensä muuttuu ainakin jonkin verran sen kotiuduttua! Varaudu etukäteen mahdollisiin ongelmiin, koska koirat ovat yleensä kouluttamattomia ja koulutus/sopeutuminen vie oman aikansa. Eläintä ei tule ottaa koskaan säälistä.