Rex

Lisätty sivulle: 2012-11-13

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Rex
10.1.2013 Rex sai kodin Helsingistä.

***

Kuvia ja kuulumisia kodista:

30.9.2013 Rexistä on tullut erittäin hyvin käyttäytyvä koirapoika. :) Enää ei roikuta kädessä kiinni ja ollaan opeteltu kamalasti uusia ja vanhoja asioita.

13.2.2013 Kuulumisia kodista lisätty kuvien muodossa. :)

***

Uroskoira, alle 1v, kotihoidossa Suomessa.

20.12.2012 Rex saapui Suomeen kotihoitoon. Rex tulee toimeen sekä urosten että narttujen kanssa, ja hoitokodin nuoren nartun kanssa on lähtenyt ensimmäinen päivä oikein hyvin käyntiin. Myös hoitokodin kissojen kanssa Rex tulee toimeen joten kissallinen kotikin pojalle sopisi. Matkustusta on keretty jo koittaa autossa, laivassa, junassa ja bussissa, ja rauhallisesti ja rohkeasti Rex on matkustanut useammankin tunnin matkoja. Rex on edelleen hyvin ihmisystävällinen, ja ottaisi vastaan kaikilta rapsutuksia, mutta on silti hyvin hallittavissa ja osaa rauhoittua nopeastikin.

Perusopetusta Rex tarvitsee, eikä osaa vielä mitään käskyjä, mutta erittäin nopeasti poika havainnoi ja älyää asioita, joten yhtään myöhäistä ei tämän koiran kohdalla ole aloittaa mikä tahansa harrastustakaan. Rex on kuitenkin luonteeltaan hyvin saksanpaimenkoiramainen, ja kodista olisi hyvä löytyä kokemusta kouluttamisesta. Rexiä saa mennä katsomaan hoitokotiin.

13.11.2012 Rex suhtautuu ihmisiin avoimen ystävällisesti ja innokkaasti. Se on erittäin levoton häkissänsä ja haukkuu lähes taukoamatta. Rex on ollut tarhalla kesästä lähtien ja virikkeetön tarhaelämä on jo nähtävissä tästä turhautuneesta pojasta.

Rex on tyypillisen saksanpaimenkoiran tapaan hyvin energinen, älykäs ja tarkkaavainen nuorukainen. Rexiltä löytyy varmasti miellyttämishalua sekä motivaatiota tehdä töitä, ja pojalle onkin etsinnässä harrastava ja aktiivinen koti. Rex tulee hyvin toimeen sekä toisten urosten että narttujen kanssa, mutta suhtautuminen toisiin uroksiin saattaa hyvinkin muuttua iän karttuessa. :) Rexin säkäkorkeus on arviolta noin 60 cm.

Koira luovutetaan uuteen kotiin tunnistusmerkittynä, rokotettuna, loishäädettynä sekä steriloituna. Lisäksi sillä on EU-lemmikkipassi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koira tuodaan Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista tehdään ilmoitus Eviralle. Kulukorvaus kastroidusta uroksesta on 250 euroa.