Repe

Lisätty sivulle: 2012-05-30

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Repe
4.8.2012 Repe sai kodin Hollolasta.

***

K0tihoitajan kertomaa:

Repelle oli varattu lopetusaika 7.6.2012, ehdin onneksi soittaa edelliselle omistajalle 5.6.12 tarjotakseni Repelle hiukan “lisäaikaa” uuden kodin etsintään. 9.6.2012 Repe jätti edellisen perheensä sekä kaverikoiransa piha- aitauksessa, jossa pojat perheen allergian takia asustelivat (ensimmäisessä kuvassa Repen kanssa).

Repe vietti 6 viikkoa hoitajansa mökillä saaressa, missä sai kirmata vapaana parin eri tyttö-kaverin ohjauksessa sekä harjoitella oleilua ja nukkumista sisällä. Tullessaan Repe ei oikein tuntunut osaavan edes omaa nimeään ja oli paniikin vallassa, uuden maailman avautuessa edessään. Ennen mökille lähtöä oli paljon ohjelmaa, mm. uusia kavereita ja koirapuistoja. Repe oppi todella nopeasti peruskäskyjä ja oli kovin innokas tekemään sekä olemaan mukana kaikessa arjessa.

Oli ilo ja kunnia saada olla niin iloisen, mukavan, ulospäinsuuntautuvan ja tavattoman kauniin / komean pojan “koltiaisen” hoitajana 2kk ajan! Repe löysi kodin 4.8.12 Hollolasta maatilalta, missä saa viettää oikeaa koiran elämää, ainoana koirana, perheen silmäteränä, jossa saa olla aina perheen menossa mukana niin sisällä kuin ulkona – takana on ulkotarhakoiran elämä.

10.7.2012 Lisätty uusi kuva Repestä! Repe on harjoitellut peruskäskyjä hoitajansa kanssa ja tekemisen halu on kova. Ei halua olla yksin, vaan ihmisten tai toisen koiran kanssa. Vaatii myös omistajaltaan paljon lenkkeilyä ja puuhaa, ettei turhaudu. Repe on nyt ollut jonkin verran myös ihan sisäkoirana ja on ollut sisäsiisti. Tosin pääsee usein ulos. Repelle hyvä koti olisi sellainen, jossa sen kanssa ehditään puuhastella paljon ja kaverina voisi olla leikattu narttu. Repe etsii kotia omakotitalosta. Repe on juuri täyttänyt 2-vuotta ja painaa 24kg.

30.5.2012 Repe on suomalainen kodinvaihtaja, joka etsii kiireellä uutta kotia. Eron tullessa Repe jäi perheen naiselle, joka muuttaessa ei pysty ottamaan Repeä mukaansa. Repe on elänyt ulkona tarhassa. Repe tarvitsee erittäin pikaisesti uuden kodin, asuu nyt Mäntsälässä

Tietoja:
Syntynyt 05/10, uros, punaruskea, valkoista rinnassa. Suomen pystykorvan ja Suomen ajokoiran risteytys. Repe on ajokoiran kokoinen, vilkas, kiltti. Vetää talutusnarussa, kiipeää verkkoaitauksessa, tarvitsee napakan ohjauksen ja koulutusta. Haukkuu jäniksiä

Kulukorvaus Repestä on 100 euroa.