Rena (nyk. Lille)

Lisätty sivulle: 2011-09-26

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Rena (nyk. Lille)
29.10.2011 Rena sai kodin Helsingistä.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

23.12.2012 Kuva kodista lisätty.

20.12.2011 loppuvuotemme Lillen kanssa on mennyt aivan mahtavasti. Neiti täytti hiljattain 4 kuukautta ja on aikuistunut melkoisesti alkuajoista. Olemme ottaneet Lillen pienestä pitäen mukaamme eri tilanteisiin, ja tämä näkyy kiitettävänä reippautena uusiin tilanteisiin tutustuttaessa. Myös leikki toisten koirien kanssa on melkoisen vauhdikasta:)

Lille on osoittautunut varsin oppivaiseksi ja ja ketteräksi koiraksi, joten siitä olisi varmasti moneen harrastukseen, pitää katsoa, mitä taipumuksia tulevaisuudessa vielä ilmenee. Pentukoulun alotitimme kuukausi sitten, ja on selkeästi mieluista puuhaa. Luonteeltaan neiti on fiksu, ystävällinen ja melko vilkas, on kuitenkin oppinut rauhoittumaan kiltisti kotona ja vieraissa, myös alun pentuhepulit ovat jääneet vähitellen pois. Kaiken kaikkiaan aivan mahtava koira, olemme menettäneet sydämemme täysin!

Ulkonäöllään Lille herättää ihastusta minne meneekään, ja sen epäillään usein olevan jotain erityistä rotua.

30.10.2011 Lille (ent Rena), on kotiutunut Helsinkiin mainiosti. Alkujärkytyksen ja hieman pelottavan laivamatkan jälkeen tytöstä kuoriutui oikein reipas, oppivainen ja hellyydenkipeä pieni koiran alku. Lille nukkui ensimmäisen yön kiltisti omassa pedissään, tunnistaa jo nimensä ja noutaa innokkaasti palloa. Paras paikka on kuitenkin sylissä, mieluiten tiukasti kainaloon käpertyneenä. Ohessa muutama kuva, laitamme lisää kuulumisia taas myöhemmin!

***

Narttupentu, noin 1,5kk

26.9.2011 Rena on Lisette mäyräkoira-mix pentueen sileäkarvaisin tyttö. Rena on pentueen lellikki ja silmäterä. (Lisätietoja tulossa)

5.9.2011 Lisette mäyräkoira-mixin pennut etsivät koteja. Pentujen isä on oletettavasti isompi kokoinen kulkija, sillä osa pennuista oli jo 3 viikon iässä melko suuria emonsa kokoon verrattuna. Pennut ovat syntyneet 10.8.2011 ja ne tulevat luovutusikään lokakuussa, mutta rokotusten puolesta voivat matkustaa vasta loppu vuodesta. Pennuissa on 3 narttua, 4 urosta.

Luovutusmaksu pennusta on 200 e, mikä sisältää EU-passin, mikrosirun, rokotukset, loishäädöt sekä traces-tarkastuksen. Uusi omistaja noutaa koiran Tallinnasta. Koira tulee Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista tehdään ilmoitus Eviralle.