Remu (nyk. Onni)

Lisätty sivulle: 2010-11-15

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Remu (nyk. Onni)
3.12.2010 Onni sai uuden kodin Espoosta.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

6.1.2012 Hyvää alkanutta vuotta 2012 ja terveiset Onnilta. Kaikki on mennyt oikein hyvin ja Onnista on tullut ns. normaali koira, joka luottaa omistajaansa eikä stressaa turhista. Eläinlääkärissä käytiin rokotuksessa ja samalla käytiin vaakassa, Onni on 6kg painavampi kuin silloin minulle tullessa. Eläinlääkäri sanoi, että koirasta näkee että se liikkuu paljon ja on todella kovakuntoinen, Onnista on tullut omistajan näköinen “sportti” koira! Kaikkea hyvää alkaneelle vuodelle! -Kaj-

31.8.2011 Kesä oli ja meni:-) Mutta kesä oli tosi mukavaa aikaa, kun käytiin 5vk koirakoulussa täällä Espoossa. Kaikesta päätellen Onni ei ole ollut juurikaan veden kanssa tekemisissä, kun vesi on sille aika pelottava elementti. Eli uiminen jää ensikesäksi, kun nyt menneenä kesänä päästiin Meren kanssa sen verran sinuiksi, että Onni uskaltaa kahlata niin syvälle että selkä jo peittyy vedestä, mutta uiminen on liian pelottavaa:-).

Se on tullut todetuksi että toi jänisten ajo on kyllä Onnin mielipuuhaa, olenkin ottanut siitä meidän yhteisen harrastuksen niin voin samalla itse poimia marjoja. Vähintään kerran viikossa käydään täällä Espoon erämaissa jahdissa. Ensimmäisellä kerralla kun se pääsi vähän vahingossa lähtemään jäniksen perään säikähdin todella, että se ei tule takaisin. Mutta nyt kun sitä on tehty kymmeniä kertoja ja aina se palaa samaan kohtaan mistä lähti niin luottamus on siihen 100%.

Eroahdistuksesta ollaan päästy yli, Onni on nyt ollut jo useamman kuukauden kotona itsekseen työpäivieni ajan, ja kaikki on mennyt hyvin. Kyllä kun vertaa sitä koiraa joka n.10kk sitten tuli ja tämän päiväiseen, voidaan melkein puhua eri koirasta, semmonen turha hötkyily on jäänyt kokonaan pois ja se että jos käydään vaikka kylässä ja tullaan kotiin niin Onni menee omaan punkkaansa ja maiskuttaa tyytyväisenä, siitä selvästi vaistoaa sen että oma peti ja tää koti on sen turvapaikka, ja että välillämme on 100% luottamus:-). Hyvää jatkoa, ja kotihoitaja Ritvalle terkkuja! T: Kaj & Onni

***

Uros, noin 1,5v.

15.11.2010 Onni entinen Remu on kaunis kanelinruskea, n. 1,5- vuotias kiltti, leikkaamaton uros. Remu oli viety eräälle miehelle ammuttavaksi, mutta mies ei voinut lopettaa koiraa ja otti yhteyttä Rekku Rescue ry:hyn. Remu muistuttaa olemukseltaan venäjän ajokoiraa / rhodesiankoiraa. Kuvat eivät tee oikeutta Remun komeudelle.

Remu on hyvin sielukas koira, jonka “otsarypyt” on nähtävä luonnossa. Remu on n. 60-65 cm korkea, aktiivinen nuori uros. Remu omaa varmasti vahvaa riistaviettiä, joten kissaperheeseen siitä ei todennäköisesti ole. Lasten kanssa tulee kuulemma toimeen, mutta vauhdikkaan olemuksensa vuoksi ei suositella ihan pienten lasten perheeseen.

Sijaiskodissa olevan vanhemman uroksen kanssa tulee toimeen. Kaipaa kyllä peruskoulutusta ja aktiviteetteja, johon uuden kodin on panostettava. Remu on Porissa sijaiskodissa ja Remua voi mennä katsomaan sopimuksen mukaan.

Remu luovutetaan uuteen kotiin madotettuna,ulkoloishäädettyna, rokotettuna ja sirutettuna.

Kulukorvaus Remusta on 180 € ja se sisältää ylläolevat toimenpiteet.