Remu

Lisätty sivulle: 2011-03-09

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Remu
Remu sai kodin toisen koiran kaverina.

***

Urospentu, synt. 27.12.2010

9.3.2011 Remu on yksi 10 rottweiler-presa-mix pennusta, jotka tulivat yhdistykselle kotia etsimään 27.2.2010. Pennut ovat syntyneet 27.12.2010 ja niiden emä on rodultaan rottweiler ja isä perro de presa canario. Remu painaa nyt 10-viikkoisena n. 9 kiloa ja vaikka sekä rottweiler- että presa-uroksen aikuispaino on siinä 50 kilon hujakoilla ja säkä n. 61-66 cm, saattaa Remu jäädä pienemmäksikin.

Remu on hoitopaikassaan tottunut kissoihin ja toisiin koiriin. Sisarukset leikkivät keskenään kissoista paljon välittämättä ja leikin mennessä rajummaksi hoitopaikan narttukoira pitää huolen rauhoittelusta. Ulkona tykätään olla ja asioitakin tehdään sinne, sisällä pääsääntöisesti paperille tietenkin lipsahduksia sattuu. Remu on kotihoidossa Nakkilassa.

Eläinlääkäri totesi Remun terveeksi pennuksi. Remu on sirutettu ja madotettu.
Tutustu tarkoin ensin kumpaankin rotuun, sillä rotuperimä tekee tästä koirasta haastavan. Remua ei luovuteta ensimmäiseksi koiraksi ja se luovutetaan ainoastaan omakotitaloon. Uudelta kodilta toivotaan kokemusta samantyyppisistä koirista. Lisätietoa roduista; http://www.rottweiler.fi ja http://en.wikipedia.org/wiki/Perro_de_Presa_Canario

Remu luovutetaan madotettuna ja sirutettuna, kulukorvaus on 200 euroa.