Remu 1, Pipsan pentu

Lisätty sivulle: 2007-01-15

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Remu 1, Pipsan pentu
Remu muutti omaan kotiin.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

Hei. Meillä on mennyt todella mukavasti, ainakin tähän asti ;) Remu on ollut todella kiltti ja tottelevainen, ehkä välillä vähän liiankin =) ja kasvaa kokoajan hurjaa tahtia. Remu oppi sisäsiistiksi jo n. 4kk vanhana ja ei ole tuhonnutkaan paikkoja pahemmin. Kissat olivat aluksi todella hauska juttu ja niitä pitikin sitten jahdata ihan urakalla, nykyään saavat olla jo ihan rauhassa. Akvaariotakin Remun pitää päivittäin ihmetellä =)

Koirakouluunkin ollaan menty ja opittu paljon. Katsekontakti Remulla on loistava. Istu, maahan ja paikka on myös tuttuja ja toimivia käskyjä. Seuratakin Remu osaa, aina kun ei ole mitään mielenkiintosempaa tekemistä. Remu syö hyvin, sille menee oikeastaan ihan mikä vaan (vaikka pieniä kiviä kädestä syöttäisi) Syömisen seurauksena Remu sitten sairastuikin ja jouduttiin lääkäriin kun ei syönyt eikä juonut, kuihtui ihan silmissä. Lääkäri totesi Remun syöneen ulkona jotain sopimatonta ja antoi antibiottikuurin millä Remu sitten parani. =)

Koirapuistossa ollaan käyty melkein päivittäin ja sielä Remu onkin saanut paljon uusia kavereita, joiden kanssa on kiva peuhia. Jotkut isot on hieman pelottavia, mutta kyllä niitäkin kärsii kattella =) Autopahoinvoinnista koitetaan kovasti päästä eroon syömällä pahoinvointilääkkeitä ja parempaan suuntaan ollaan jo menossa. Meillä menee siis oikein mukavasti ja ihanaa kun on taas koira perheessä. Kiitos Rekku Rescuelle, ilman teitä minulla ei olisi tätä sydänten valloittajaa. T: Elina ja Remu