Rekku

Lisätty sivulle: 2017-06-28

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Rekku
08.09.2017 Rekku sai kodin

***
Uroskoira, 7v.

12.7.2017 Rekku kävi edustamassa yhdistystä Orimattilan koirariehassa ja poika osaa käyttäytyä vilkkaassakin paikassa oikein hienosti. Rekku on kaikille ystävällinen, ja jaksaa olla rapsuteltavana, mutta arvostaa myös omaa rauhaa. Tuleva koti voisi olla omakotitalossa tai rivitalossa, ja ainakin ylä-aste-ikäisten lasten kanssa Rekku voisi tulla toimeen. Rekku on reipas, iloinen ja hyvinkäyttäytyvä, eikä rotusekoituksestaan huolimatta kovasti hauku. Yksin ollessaan saattaa kuitenkin avata jääkaapin oven ja tarkastella mitä sieltä löytyy. Eroahdstusta ei silti Rekulla ole, mutta omat hyvät tarjoilut yksinollessa voi olla tarpeen ettei poika keksi enempiä luvattomia puuhia.

04.07.2017 Rekku pojan kodin löytymisellä alkaa olemaan kiire sillä kiinnostus hoitopaikan kissaa kohtaan on niin innokasta, että kissan elämä alkaa olemaan jo hieman hankalaa.

28.06.2017 Rekku on iloinen ja ystävällinen pystykorvamix joka etsii uutta kotia. Ottaa vieraat vastaan rauhallisesti tutkien ja jatkaa sitten omia touhujaan. Hihnakävely sujuu hyvin, meno on reipasta muttei kuitenkaan vedä hihnassa. Osaa joitakin peruskäskyjä. Tulee toimeen toisten koirien kanssa, joten tulevassa kodissa voisi olla koirakaverina reipas narttukoira. Kissojen kanssa ei sijoiteta samaan talouteen sillä kissoja tykkää jahdata. Ei sijoiteta myöskään pienten lasten perheeseen sillä lapsiin suhtautumisesta ei ole tietoa. Rekulle etsitään kotia omakotitalosta mahdollisen haukkuherkkyyden takia. Kotihoitopaikassa haukkumista ei ole ilmennyt mutta koiran luonne saattaa muuttua sen kotiuduttua. Säkäkorkeus on n.55cm ja painoa 22kg. Rekku on kotihoidossa Pukkilassa jonne poikaan pääsee sovitusti tutustumaan.

KULUKORVAUS koirasta on 300 €. Kulukorvauksella koira on saanut rabies- ja nelosrokotuksen (parvo, penikkatauti, tarttuva maksatulehdus, kennelyskä), ja on madotettu vähintään kertaalleen. Se on tunnistemerkitty ja siru on rekisteröity Turvasiru.fi- palveluun. Koira on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi