Reiska

Lisätty sivulle: 2011-02-16

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Reiska
5.10.2011 Reiska sai kodin kotihoitopaikastaan Porissa.

***

Kastroitu uros, noin 4v.

21.4.2011 Reiska on hoitoaikanaan komistunut huomattavasti. Sen turkki on muuttunut parempikuntoiseksi ja kiiltävämmäksi ja kaulan alueen pitkät karvat on nypitty lyhkäisiksi. Ja poika on muutenkin saanut enemmän lihaa luittensa päälle ja painoa sillä onkin hyvät 40 kiloa. Säkäkorkeutta pojalla muuten on melkein 70 cm.

Reiskalla todettiin viikko sitten lievä vesitystauti, joka tarkoittaa käytännössä sitä, että se joi kamalasti mutta vesi tuli suurinpiirtein suoraan koirasta läpi. Reiskalla on kuitenkin nyt menossa lääkekuuri siihen ja sillä on hyvät mahdollisuudet parantua siitä kokonaan, niin että lääkekuurin jälkeen elimistö toimii taas normaalisti =) Reiska on kuitenkin kokoajan ollut yhtä leikkisä, mutta tuntuu nyt hieman rauhoittuneen kun jatkuvasti ei ole niin kova hätä ulos. Se on muutenkin hoitoaikanaan muuttunut vähemmän varautuneeksi uusia ihmisiä kohtaan ja lastenkin lähellä käyttäytynyt todella nätisti.

Eli kyllä siitä joku vielä saa mahtavan lisän perheeseensä =) T. Tiina Ja Reiska

9.4.2011 Uusia kuvia Reiskasta.

11.3.2011 Reiska on osoittautunut oikein mukavaksi ja leikkisäksi koiraksi, joka tulee kissojen kanssa toimeen. Uroskoiran kaveriksi Reiska ei varmaankaan sovellu, mutta tyttöystävä voisi olla mieleen. Reiska suhtautuu uusiin ihmisiin hieman varauksella, mutta herkkujen kanssa siitä on jokainen saanut kaverin itselleen.

Lenkillä Reiska kulkee välillä hienosti vierellä, mutta välillä intoutuu vetämään eli valppaana sen kanssa saa olla ettei mene nurin. Peruskäskyjä osaa kuitenkin hienosti. Vahtikoiran vikaakin löytyy, sillä harvemmin päästää ketään ulko-ovesta sisään ilman ärinöitä. Rauhoittuu kuitenkin heti käskystä, eli ominaisuudesta ei ole ollut kuin hyötyä, sillä ei tarvitse pelätä että ketään tulisi luvatta sisään kun ei olla kotona, jos Reiska on vastassa.

Omakotitalo olisi kyllä paras asuinpaikka Reiskalle, missä sillä olisi tilaa tarpeeksi, eikä rappukäytävän äänet toisi vahtikoiran viettiä turhaan esille. Reiska pitää kovasti lumessa leikkimisestä,leikkipallostaan, harjaamisesta ja viereen nukkumaan änkeämisestä eikä siihen voi olla rakastumatta. :) T.Tiina ja Reiska

16.2.2011 Reiska on etsimässä sitä loppuelämän kotia. Reiska on noin 4 vuotias, komean kokoinen kastroitu uros. Reiska on hyvätapainen vaikka onkin isokokoinen. Hihnakäyttäytymistä opetellaan. Reiskalle paras koti olisi ehkä omakotitalossa. Reiska on kotihoidossa kerrostalossa. Reiskan perimässä on haastavia rotuja, saksanpaimenkoiraa ja snautseria, jonka vuoksi Reiskaa ei luovuteta ensimmäiseksi koiraksi. Ei ihan pienten lasten perheeseen kokonsa puolesta. Kuvia Reiskasta kastraation jäkeen “kuuppa” päässä.

Reiska luovutetaan uuteen kotiin kastroituna,rokotettuna, sirutettuna, madotettuna ja loishäädettynä sekä lisäksi sillä on EU-lemmikkipassi josta toimenpiteet käyvät ilmi. Reiskan kulukorvaus on 200 euroa.