Reiska

Lisätty sivulle: 2014-02-26

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Reiska
7.7.2014 Reiska sai kodin kotihoitopaikastaan :)

***

Uros, 2v. kotihoidossa Harjavallassa

Kuulumisia kotihoidosta:

5.6.2014 Reiskalla on uusi harrastus; autoilu. Aina kun mahdollista niin Reiska hyppää auton kyytiin ja lähtee mukaan hän matkustaa autossa mielellään. Hän pysyy aitaamattomalla alueella vapaana, kun rinnalla on tuttu ihminen, mutta yksinään ei häntä voi jättää vahtimatta. Lapset ovat yhä edelleen parasta Reiskan mielestä eli lapsiperheeseen häntä voi myös suositella. Marsut, kissat ja kanit ovat ok samassa perheessä.

22.4.2014 Reiska hakee yhä edelleen sitä omaa kotia. Uudessa kodissa on ehdottomasti oltava toinen koira, mielellään vähän vanhempi narttukoira. Reiska on kotihoitopaikassa ollut tekemisissä myös uroskoiran kanssa, mutta nyt on huomattavissa kahden uroksen ns. valtataistelu jonka Reiska usein aloittaa, niin Reiskaa ei luovuteta toisen uroksen kaveriksi. Reiska pitää todella paljon autoilusta, ja hänestä saisi hyvän harrastuskaverin esim. jäljestämiseen.

29.3.2014 Reiska on todella ystävällinen ja alun pieni eroahdistuksen merkitkin ovat hävinneet. Ainoastaan pehmolelut ovat yhä edelleen Reiskan suuri heikkous. Aivan ihanteellinen koti olisi sellainen missä olisi vähän vanhempi narttu koira joka jaksaisi Reiskan villit leikit.

Reiska sopii mihin asumismuotoon tahansa, koska jatkuvaa haukkumista hän ei harrasta. Silloin tällöin hän saattaa leikin tiimellyksessä haukkua tai silloin, kun hän on iloinen. Kissatkin ovat Reiskan mielestä ihan ok.

28.2.2014 Reiska on suomalainen kodinvaihtaja, joka tuli yhdistykselle samasta kodista sivuillamme olevan Sisin kanssa. Reiska on nuori ja oppivainen jätkä. Reiskan rotuperimässä on luultavasti collieta muiden rotujen ohella. Hän oli aluksi arka, mutta viikon aikana Reiskasta on tullut reipas ja arvonsa tunteva nuori mies.

Hihnakäytös ei ole hallussa eli siihen on uudessa kodissa paneuduttava ja Reiska pitäisi luultavasti jostakin harrastuksesta, koska hän kaipaa paljon liikuntaa/ulkoilua. Uudessa kodissa on ehdottomasti oltava toinen koira, mielellään vähän vanhempi narttu, koska yksinäiseksi koiraksi Reiskaa ei luovuteta. Tällä hetkellä Reiskan hoitokodissa on muita koiria narttuja sekä uros, niiden kanssa Reiska tulee hyvin toimeen. Lapsia Reiska suorastaan “rakastaa” eli hän on myös lapsiystävällinen, lapset ovat hänen mielestään parasta maailmassa.

Reiskan asumismuoto voi olla mikä vaan, koska hän on hiljainen kaveri, ei paljoa hauku.

Koira luovutetaan uuteen kotiin tunnistusmerkittynä, rokotettuna ja loishäädettynä. Koira on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koiran mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun. Kulukorvaus leikatusta koirasta on 250 euroa.