Reino

Lisätty sivulle: 2012-05-08

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Reino
30.6.2012 Reino sai kodin Kuopiosta.

***

Kastroitu uros, aikuinen

3.6.2012 Pikkuhurmuri Reino on saapunut meille hoitoon perjantai-illalla. Kaikkien sydämmien valloitus tapahtui viidessä minuutissa :) Eli saman tien kun hän hyppäsi auton kyytiin hän ystävystyi meidän kouluikästen lasten kanssa. Yli 2 tunnin ajomatka sujui hienosti, koska koko poppoo nukahti takapenkillä.

Kotiin saapuessa Reino tutustui rauhallisesti meidän kotieläimiin ja isäntään. Voin sanoa, että kissoista hän tykkää aika paljon. Reino on sisäsiisti, hiljainen ja söpö poika.

Viihtyy ihmisten seurassa mm. sohvalla, sängyssä, sylissä ja keittiön pöydän ääressä. Kun perhe menee syömään Reino istu vieressä takajaloillaan ja odottaa namupaloja (ilmeisesti harrastanut tätä jo monta vuotta).

Lenkille hän lähtee joka kerta iloisesti, osaa kävellää hienosti hihnassa. Reino- nimi sopii hänelle hienosti, koska pikkuinen on aivan Reino-tossun värinen ja kokoinen ;)))

19.5.2012 Reino tuli Kohtla-Järveltä Tallinnaan, jossa Reino kastroidaan. Reinolla on korvassa tulehdusta, jota hoidetaan. Reino on rokotusten puolesta valmis matkustamaan Suomeen 1.6.2012

8.5.2012 Reino on löydetty tyypilliseen tapaan kadulta kuljeskelemasta. Poika on pieni n. 30 cm ja 8 kg. Luonteeltaan Reino on ystävällinen ja tarhalla poika on suhtautunut toisiin koiriin ystävällismielisesti. Kuitenkin omaan kotiin päästyään luonne voi muuttua, eikä välttämättä tule uroskoirien kanssa niin hyvin juttuun, koska monissa pikkukoirissa on myös ripaus suurta egoa ja naistenmiestä. Reino kyllä kastroidaan ennen uuteen kotiinmenoa.

Koira luovutetaan uuteen tunnistusmerkittynä, rokotettuna ja loishäädettynä. Lisäksi sillä on EU-lemmikkipassi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koira tulee Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista tehdään ilmoitus Eviralle. Kulukorvaus kastroidusta uroksesta 250e.