Reidar (nyk. Roope)

Lisätty sivulle: 2012-09-01

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Reidar  (nyk. Roope)
23.9.2012 Reidar sai kodin Turusta.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

2.6.2013 Täällä voidaan oikein hyvin. Roope on iso poika, säkä noin 55 cm. Käytiin tottevaisuuden alkeet-kurssi tuttuni vetämänä, jossa harjoiteltiin tokoa. Meillä on muutto juuri takanapäin, isompaan asuntoon, viereiseen kerrostaloon. Kesän Roope viettää kanssani täällä Uudessakaupungissa, jossa saa olla vapaana omakotitalon pihalla ja mökillä ollaan myös paljon (hän on kauhea vesipeto, ei meinaa pois vedestä saada ollenkaan!). Talvella/keväällä oltiin Ukissa lähes joka vkl, jolloin poika pääsi vapaana metsälenkille. Roope on kova poika nuolemaan ja huomaa, että häntä lapsettaa vielä aika ajoin hyvinkin paljon. Tottelevaisuutta pitäisi harjotella vielä lisää, mutta eiköhän hän muutenki rauhoitu tästä pikku hiljaa, kun on oikein energiapakkaus.

Aurinkoisin Terveisin, Roope, Pilvi & Teemu

***

Urospentu, noin 2kk, kotihoidossa Somerniemellä

24.9.2012 Kuvia Reidarista yhdessä kotihoitopaikan Mömmikin kanssa.

22.9.2012 Reidar saapui Suomeen kotihoitoon Somerniemelle.

9.9.2012 Reidar oli toinen aidalla kovasti viihtyneistä pennuista, jotka nauttivat kovasti ihmisen huomiosta. Myös kirmaaminen sisarusten kanssa pentueaitauksessa maistui. Reidar on iloinen velikulta :) Reidar on rokotusten puolesta valmis matkustamaan Suomeen 22.9.2012 lähtien.

1.9.2012 Reidar on ruskea urospentu Kohtla-Järven tarhalla. Raisa, Reidar, Rosalin ja Regina ovat sisaruksia. Reidarista kasvaa keskikokoinen ehkä noin 55-60 cm komistus. Reidarin perimässä on todennäköisesti saksanpaimenkoiraa ja jotakin muuta rotua. Ei ensimmäiseksi koiraksi. Reidar tarvitsee tottelevaisuuskoulutusta, rakkautta ja rajoja, jotta pennusta kasvaa tasapainoinen ja hyvätapainen koira.

Uusi omistaja noutaa koiran tarhalta yhdistyksen avulla. Luovutusmaksu 200e sisältää mikrosirun, rokotukset, ulko- ja sisäloishäädöt. Koiralla on EU-lemmikkipassi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koira tulee Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista tehdään ilmoitus Eviralle..