Regina

Lisätty sivulle: 2012-09-01

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Regina
22.9.2012 Regina sai kodin Helsingistä.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

2.6.2015 Moikka! Vesipeto Regina lähettää terveisiä. Terveenä on oltu ja Regina on toiminut reippaana hoitosiskona Rescueyhdistys Kulkureiden romanialaisille kotihoitolaisille. Normaalin toimensa tallipihan päivystyksen lisäksi siis. Regina jäi kompaktin kokoiseksi, painaa vain 14kg. Se on herkkä koira joka kiihtyy nollasta sataan sekunnissa ja tekee hommia täysillä. Olisi hauska kuulla millaisia sisaruksista kasvoi.

***

Narttupentu, noin 2kk

1.9.2012 Regina on noin 2 kk ikäinen ruskea-musta kirjava tyttöpentu Kohtla-Järven tarhalla. Raisa, Reidar, Rosalin ja Regina ovat sisaruksia. Reginasta kasvaa keskikokoinen ja Reginan perimässä on todennäköisesti saksanpaimenkoiraa ja jotakin muuta rotua. Ei ensimmäiseksi koiraksi. Regina tarvitsee tottelevaisuuskoulutusta, rakkautta ja rajoja, jotta pennusta kasvaa tasapainoinen ja hyvätapainen koira. Regina on rokotusten puolesta valmis matkustamaan Suomeen 22.9. lähtien.

Uusi omistaja noutaa koiran tarhalta yhdistyksen avulla. Luovutusmaksu 200e sisältää mikrosirun, rokotukset, ulko- ja sisäloishäädöt. Koiralla on EU-lemmikkipassi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koira tulee Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista tehdään ilmoitus Eviralle..