Regiina

Lisätty sivulle: 2012-11-16

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Regiina
19.1.2013 Regiina sai kodin Ahvenanmaalta.

***

Kuulumisia kodista:

16.2.2013 Lisätty muutama kuva Regiinasta :)

***

Narttukoira, noin 10kk, kotihoidossa Suomessa.

14.1.2013 Regiinaa on kotiehdokas menossa tapaamaan.

2.1.2013 Kuulumisia kotihoidosta: Regiinan Uusi Vuosi meni hyvin, tyttö ei pelännyt raketteja lainkaan. Tänään Regiina sitten pääsi ensimmäistä kertaa pesulle ja se oli puolestaan kovin pelottavaa. Regiina arkailee muutenkin aika paljon kaikkea uutta. Rappukäytävät ovat olleet hurjan jännittäviä paikkoja, mutta harjoittelun jälkeen nekin ovat alkaneet sujumaan jo paremmin. Autoon menee jo kuin vanha tekijä ja istuskelee takapenkillä nätisti. Ensimmäiset tuhot Regiina oli tehnyt eilen kun se oli tuhonnut eteisen maton :) Regiinasta huomaa kun se alkaa tylsistymään, silloin aletaan nyppimään kaikkea mahdollista, maton hapsuja jne. Muuten tyttö osaa kyllä olla nätisti työpäivien ajan. Regiinalle etsitään aktiivista ja koirakokemusta omaavaa kotia.

Regiina painaa tällä hetkellä 23 kiloa.

23.12.2012 Ensikuulumisia kotihoidosta: Regina on todella kiltti, ystävällinen ja kova tyttö pussaamaan :) Ovikelloa ei hauku, ei ole haukkunut vielä kertaakaan yhtään mitään. Hihnassa kulkee melko nätisti, välillä poukkoilee ja välillä singahtaa vauhdilla ja silloin saa kyllä pidellä kiinni. Nenä maassa kulkee ja kaikki hajut kiinnostaa kovasti. Toiset koirat on nyt ohittanut hienosti. Autoon menoa saa vähän harjoitella, mutta autossa matkusti hienosti takapenkillä maisemia katsellen. Joulukuusen koristeet on saanut kyytiä, mutta muuten on ollu kiltisti. Sisäsiisti on ollut tämän päivän, saadaan vielä toivottavasti jouluksi matot lattialle :) Tästä saa joku vielä ihanan koiran itselleen!

20.12.2012 Regiina siirtyi Pärnun tarhalta Suomeen Lohjalle kotihoitoon.

2.12.12 Regina on koira johon ei voi oikein olla ihastumatta. Tyttö valloittaa ihmisen samantien ystävällisyydellään ja kauneudellaan. Regina on löydetty kadulta.

Regina hyppelehtii innoissaan kun haen sen häkistä lenkille. Hihnan päässä tyttönen kulkee pentumaisen villisti ja hihnakäyttäytyminen on Regiinalle selvästi täysin vierasta . Regiina on kuitenkin hyvin kiinnostunut ihmisestä hihnan toisessa päässä joten tyttöön saa helposti kontaktin. Valokuvaamisesta ei tahdo puolestaan tulla mitään sillä polvistuessani Regina juoksee samantien luokseni :)

Vien Regiinan toisen nuoren narttukoiran kanssa ulkoaitaukseen juoksentelemaan. Vaikka päästänkin tytöt vapaaksi käy Regiina aina välillä tarkistamassa että olenhan vielä varmasti paikalla :)

Regiina etsii loppuelämän kotia jossa sen kouluttamiseen ollaan valmiita panostamaan. Regiinan säkäkorkeus on tällähetkellä arviolta noin 50-55 senttimetriä.

16.11.2012 Video Regiinasta.

Koira luovutetaan uuteen kotiin tunnistusmerkittynä, rokotettuna, loishäädettynä sekä steriloituna. Lisäksi sillä on EU-lemmikkipassi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koira tulee Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista tehdään ilmoitus Eviralle. Kulukorvaus steriloidusta nartusta on 250 euroa.