Reetu, Luminellan pentu

Lisätty sivulle: 2006-12-21

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Reetu, Luminellan pentu
Reetu sai kodin

***

Kastroitu uros, noin 2v.

5.12.2008 Reetun perhe muuttaa kerrostaloon 20.12.2008. Reetun pitäisi sitä ennen löytää koti tai kotihoitopaikka omakotitalosta tai maalta.

19.11.2008 Reetu etsii uutta kotia perhesuhteiden muuttumisen vuoksi. Reetu on kiltti, miellyttämisenhaluinen 2-vuotias kastroitu uros. Reetu ei mainittavimmin hauku, paitsi jos auto ajaa pihaan tai ovikello soi. Reetu ei ole tarvinnut psyykenlääkkeitä. Ei pelkää lapsia vaan tykkää kaikenikäisistä. Oli aika arka kodinvaihdon aikaan, mutta ei enään. Menee iloisena häntä heiluen vieraitakin vastaan. Enää ei tarvitse Reetun ulottuvilta tavaroita nostella pois. Joskus kun silmä välttää, niin voi käydä kaivelemassa roskakaappia.

Pissaamista ja kakkaamista voi ilmetä mielenosoituksellisesti sisälle. Kärsivällisyydellä ja ajan kanssa saa varmasti opetettua “sisäsiistiksi”. Reetu tietää kyllä että niin ei saa tehdä. Reetu on kiltti, iloinen ja hellyydenkipeä, tarvitsee paljon huomiota ja liikuntaa. Reetulla on todella paljon virtaa ja ikävystyy helposti, Kaipaa aina kun ihmiset ovat poissa. Tarvitsee ehdottomasti kodin, jossa omistajalla on tod. paljon aikaa sille. Ja saisi olla mahd. paljon ulkona. Reetu on tottunut omakotitaloon. Muutto on tulossa mahdollisesti jo viikon sisällä, joten Reetu tarvitsee mahdollisimman pikaisesti uuden kodin.

***

8.10.2007 Reetu sai kodin Tampereen seudulta.

***

Kastroitu uros, noin 10kk

10.9.2007 Reetu etsii uutta kotia. Mielellään maalle tai omakotitaloon narttukoiran kaveriksi. Reetusta olisi hyvin jäljestämiseen.

– Reetun paikka olisi kenties maalla toisen koiran kaverina, ettei Reetu joudu oleen paljon yksin. Sillain, että reetu saa olla myös vapaana jonkin verran.

– reetu osaa istua, mennä maate, antaa tassua, päästää irti suussa olevasta esineestä, odottaa paikallaan esim lupaa namipalan syönnille ja reetu tietää sanat mennään, ulos, tänne

– reetun lempiasia on pallot ja puruluut. Jotkut koirat reetu käskee pois pallonsa luota

– reetussa on paljon paimentavaa ja ajavaa rotua. Linnut ja jänisket ja oravat kiinnostaa ulkona. Lisäksi reetulla on tapana seurailla ihmisten puuhia kotona ollessa

-kun ovikello soi niin reetu ilmoittaa vieraista haukkumalla pari kertaa. Jos tulija on tuttu, reetu hypähtää pari kertaa. Vieraille haukutaan vähän lisää ja sitten vasta uskalletaan mennä haistamaan.

– reetu on kiltti, mutta vaan vilkas ja siksi sellaiseen kotiin missä on kokemusta koiran kouluttamisesta. Reetu tuntuu välillä tajuavan ihmisen puhetta ja on muutenkin hyvin sussarimainen.

***

22.12.2006 Reetu sai kodin Tampereelta.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

9.4.2007 Lisätty kuvia

***

Urospentu, synt. 27.10.2006

5.11.2006 Luminellan 8 pentua syntyivät 27.10. Reetu on poika-pentu. Luonteista voisin jotain laittaa: Reetu ja Noris pojat joukon vilkkaimmat, tarkkislapset, aina pahanteossa kiusaamassa muita. Tytöt ovat melko rauhallisia, mutta Lulu on kovaäänisin ja huomionkipein. Nemo-poika on rauhallisin kaikista, porukan isoin, aina ensimmäisenä ja viimeisenä ruokakupilla. Neo-poitsu, varmaankin joukon uteliain. Ja Rontti…koko lauman pomo, ensimmäisenä murisemassa ja karkoittamassa vieraat.