Reede

Lisätty sivulle: 2013-09-26

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Reede
1.3.2014 Reede sai kodin Vantaalta.

***

Leikattu uros, noin 4 v.

16.1.2013 Lisätty Reedelle muutama uusi kuva.

12.12.2013 Hyväntuulinen ja innokas Reede näyttäisi pitävän valtavasti ihmisistä, se nauttii suunnattomasti huomiosta ja hellyydestä. Ulkoaitauksessa Reede patsastelikin lähinnä ihmisen lähellä hakien omatoimisesti kontaktia ja huomiota. Toki Reede esitteli minulle myös leikkisän ja riehakkaan puolensa :)

6.12.2013 Lisätty video iloiselle ja ihmisrakkaalle Reedelle!

26.9.2013 Reede on odotellut uutta kotia tarhalla jo viime talvesta lähtien. Reede on äärettömän avoin ja ystävällinen koira ihmisiä kohtaan ja se tervehtii kaikkia vieraita häntä hurjasti heiluen. Tapakoulutusta tämä iloinen ja menevä poika tulee kuitenkin vielä uudessa kodissa tarvitsemaan. Reede ottaa kuitenkin omatoimisesti kontaktia ihmiseen ja vaikuttaa muutenkin miellyttämisenhaluiselta koiralta. Uskoisin pojan olevankin suht helposti koulutettavissa.

Toisista koirista Reede ei näytä pitävän, joten sille etsitään kotia ainoana koirana rauhalliselta seudulta.
Säkäkorkeus arviolta noin 65 senttimetriä.

Koira luovutetaan uuteen kotiin tunnistusmerkittynä, rokotettuna, loishäädettynä sekä leikattuna. Lisäksi sillä on EU-lemmikkipassi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koira on virkaeläinlääkärin tarkastama, ja se tuodaan Suomeen Eviran vaatimuksia noudattaen. Koiran mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun. Kulukorvaus leikatusta koirasta on 250 euroa.