Raxu

Lisätty sivulle: 2008-06-01

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Raxu
23.8.2008 Raxu sai kodin Turusta.

***

Uros, noin 6v.

17.8.2008 Heippa kaikille! Olen Raxu, vanhempi herrasmies. Olen nyt viikon verran asustellut hoitopaikassa Tampereella ja nyt on aika kirjoitella kuulumisiani jotta minäkin sen oman kotini löytäisin :) Tässä perheessä asustelee hoitajani lisäksi miespuolinen henkilö, jonka kainalossa tykkään köllötellä iltaisin. Tykkään muutenkin kovasti ihmisten huomiosta ja osaan tarvittaessa sitä pyytää, mutta mikään perskärpänen en kyllä ole. Näiden ihmisten lisäksi täällä asustelee 4-vuotias narttukoira, jonka seura on välillä ihan kivaa, mutta tuon hoitajan huomiosta olen välillä hiukan mustasukkainen.

Mitään nuoria ja hössöttäviä koiria en enää ympärilläni jaksa, joku rauhallinen, vanhempi narttu saattaisi mennä, mutta en yhtään laittaisi pahitteeksi, jos saisin itselleni kaiken huomion tulevassa kodissani. Hihnassa vedän jonkin verran kun hyvien hajujen luokse on kiire, mutta välillä taas muistan kuinka sen narun kanssa kuuluu kulkea. Toisista uroksista en tykkää ja niitä sitten komennan myös hihnassa, mutta hoitajani tuossa vinkkailee että onneksi olen sen verran pienempi kooltani että minut on helppo hallita.

Ihan yksin en ole aikaani joutunut täällä hoidossa viettämään, mutta tuon toisen koiran kanssa kaksi kyllä. Mitään pahuuksiani en ole tehnyt. Hoitajani on kehunut minua myös kovasti siitä etten ole pissinyt enkä kakkinut sisälle kertaakaan! No pöh, kukas sellaista viitsisi tehdä. Ulos olen aina valmis lähtemään ja silloin minun kuuluu istua ensin. Olen tämän asian oppinut täällä hoidossa. Istua pitää myös ennekuin saa ruokaa.

Yksi asia vielä mitä rakastan yli kaiken. Pallot! Niiden perässä olen valmis kiipeämään vaikka puuhun. Hoitaja tuossa muistuttelee että minun pitäisi vielä oppia luopumaankin niistä, mutta mielestäni karkuun juokseminen pallo suussa on paljon hauskempaa..

Mutta lyhyesti siis: Jos olet omaa mustaa, ehkä hiukan hömelöäkin uroskoiraa vailla eikä perheessäsi ole ihan pieniä lapsia voisit olla minulle se oikea. Sinulla pitäisi olla hiukan hermoja, hiukan huumorintajua, hiukan valmiutta rapsuttelemaan eikä muutama tennispallo kaapissakaan olisi lainkaan pahitteeksi.
Jos kaikki tämä kolahtaa, otappa yhteyttä hoitajaani ja varaajaani Hämyyn!

3.7.2008 Raxun riemulla ei ollut rajoja kun vihdoinkin menin sen häkkiin sisälle. Poika heilutti häntäänsä niin hurjasti, että pelkäsin sen jo irtoavan vauhdin hurmassa;). Raxu jakeli minulle hyvin innokkaasti suukkoja ja toivoisinkin pojan jo pian pääsevän omaan kotiin antamaan ja myöskin vastaanottamaan sille niin tärkeää hellyyttä ja läheisyyttä.

1.6.2008 Raxu odottaa nätisti häkkinsä ovella kun laitan sille hihnan kiinni jotta pääsemme lenkille. Kävelessä törmäämmä 8 kk vanhaan koiranpentuun joka on Raxun mielestä aivan liian höselö leikkikaveriksi.

Menemme Raxun kanssa leikkiaitaukseen ja siellä poika innostuu leikkimään palloilla, joita saisi Raxulle heitellä kyllästymiseen asti. Välillä Raxu tulee vastaanottamaan rapsutuksia ja innostuu myös antamaan ulkoiluttajalleen pusun poskelle.

Raxu on n. 55- 60 cm korkea. Sen karva on karkeaa snautserityyppistä.