Rasta (nyk. Nova)

Lisätty sivulle: 2007-01-15

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Rasta (nyk. Nova)
Rasta muutti omaan kotiin

***

Kuulumisia kodista:

2/2006 Heippa hei! Olenko minä nyt iso poika, kun on yksi hammas vaihtunut? Minulla on mennyt täällä uudessa kodissani oikein hienosti ja olen näiden isojen turilaiden lisäksi saanut kaksi pentukaveriakin. Naapurin nahka collie ja sitten sekaroituinen Pepi tyttö, joka on minua reilu kuukauden vanhempi. Niiden kanssa harrastan kakara painia ja olen ehdottomasti pentupainin kiistaton kuningas=) Tuo minun iso veikka, sakemanni Jermu, on minun suuri ihailun kohteeni, onhan meillä sentään melkein saman kokoiset korvatkin.

Ja et ikinä arvaa mitä? Minä olen *kröhöm*, vaikka itse sanonkin huippu nopea oppimaan asioita. Osaan jo rauhallisesti odottaa ruokaa, istua, mennä maahan ja ottaa kontaktia mammaan. Pikkusen kyllä tarvitsen vielä apua, mutta eikö olekkin tosi hyvin ja tykkään olla mammalle mieliksi? Ei ihan joka jätkä ole yhtä hieno, niin se mamma sanoo=) Terveisin:(super) Nova

***

Urospentu, noin 2,5kk

31.12.2005 Rodeo, Raid, Rasta ja Rommy ovat arviolta n. 2,5 kk:n ikäisiä saksanpaimenkoirasekoituspentuja, kaikki ovat uroksia. Niiden emo on puhdasrotuinen saksanpaimenkoira. Pennuista tulee aikuisina ainakin keskikokoisia.

Rasta on perheen pienin ja arin, mutta on jo rohkaistunut ja tulee itse jo hakemaan silityksiä ja joskus haluaa syliin, istuu siellä. Rasta on aluksi narttu-pennun kaltainen, mutta pidemällä katsomisella sittenkin huomaa, että poika on:). Jos minä saisin valita, ottaisin Rastan. Rasta käy minua katsomassa sen näköisenä, että: minä teen kaiken sun edestä ja on todella onnellinen silityksistä ja huomiosta.Aluksi oli hän kovin nälkäinen.