Rasseli (nyk. Bella)

Lisätty sivulle: 2008-07-29

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Rasseli (nyk. Bella)
9/2008 Rasseli sai oman kodin Helsingistä-

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

30.9.2008 Lisätty kuva kodista.

Rasselin nimeksi tuli sitten loppujen lopuksi Bella. Uuteen kotiin on asetuttu oikein hyvin ja sopeutumista helpottaa varmaan sekin kun kotona oli jo ennestään reilun vuoden ikäinen Luca-poika odottelemassa uutta tulokasta. Bella on osoittautunut hyvin rauhalliseksi tytöksi ja ruokakin maistuu todella hyvin. Bella varmaan söisi itsensä halki jos vaan saisi. Torstaina on käynti eläinlääkärillä rokotuksia varten. Bellan suurinta hupia tuntuu olevan Lucan korvien pureskeleminen pienillä naskalihampaillaan. Ja köyden vetäminen yhdessä on myös kovin hauskaa, vaikka Bella ei siinä vielä Lucalle pärjääkään vaan häviää aina, mutta yrityksen puutteesta Bellaa ei ainakaan voi syyttää. Sohvallekin neiti on oppinut jo kiipeämään ihan itse vaikka ei se kovin sujuvaa vielä olekaan. Rattoisaa syksyn jatkoa kaikille! Terveisin: Riikka, Bella ja muu perhe

***

Narttu, synt. 6/2008

17.9.2008 Rasseli on valmis lähtemään omaan kotiin.

29.7.2008 Naskali, Vesseli, Kehveli ja Rasseli ovat Tallinnan Loossa 4 tehdasalueelle syntynyttä saksanpaimenkoirasekoitusemon pentua. Pennuista kasvaa keskikokoisia, saksanpaimenkoiratyyppisiä. Ne etsivät aktiivista, peruskoulutuksen tarjoavaa kotia, jossa mahdollisesti myös harrastetaan jotain tulevan perheenjäsenen kanssa.

Aiemmasta pentueesta oleva uros (sivuilllamme nimellä Höpö) elelee vielä äitinsä Mutsin seurassa. Sisko Lucky jäi hiljattain auton alle, ja se on nyt hoitokodissa toipumassa leikkauksesta. Koko suurperhe etsii yhdistyksen avulla uusia koteja. Yhdistys huolehtii paikallisten yhteyshenkilöiden tuella Mutsi-emon ja Höpö-veljen leikkaukset ja rokotukset kuntoon.

Osa pennuista oli jo menehtynyt, nämä neljä ovat vielä jäljellä. Lapsoset toimitettiin Haapsalun tarhalle omaa kotia odottelemaan, koska tehdasalueen ympäristö oli pennuille todella vaarallinen ja ne tarvitsevat myös loishäädöt sekä kunnollista ruokaa ja ihmisseuraa kasvaakseen kunnon perhekoiriksi.

Kulukorvaus 150 euroa, pentu haetaan yhdistyksen avulla Tallinnasta. Pennuille on lemmikkipassi, sekä rokotukset, sisä- ja ulkoloishäädöt annettu. Pennut ovat valmiit omaan kotiin syyskuussa 2008.