Rasmus

2009 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

Sijainti: Suomi

Ystävällinen huskymix Rasmus etsii eläkekotia

10.3.2019

Ystävälliset huskymix urokset Rasmus ja Topi etsivät kotia joko yhdessä, tai erikseen perheestä jossa olisi koirakaveri. Rasmus on ystävällinen poika joka tulee toimeen toisten koirien kanssa. Pojat ovat tottuneet asumaan ulkokoirina, joten sisäsiisteydestä ei ole varmuutta. Molemmat ovat iästään huolimatta energisiä ja kaipaavat liikuntaa. Pojat etsivät kotia mielellään omakotitalosta.
Molemmat koirat ovat sijaiskodissa Keski-Suomessa, jonne heitä pääsee sovitusti tapaamaan.

Kulukorvaus

Kulukorvaus 150 €. Yli 10-vuotiaasta koirasta tai erityissijoituskoirasta. Kulukorvauksella koira on saanut rabies- ja nelosrokotteen (parvo, penikkatauti, tarttuva maksatulehdus ja kennelyskä), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koira on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama ja vähintään kertaalleen madotettu. Koiran mikrosiru on rekisteröity Turvasiru.fi-palveluun.

Tiedustelut

Jonna / 045 608 0787

Soittoajat: ma-ti 16-20 sekä la 14-18, muina aikoina kyselyt sähköpostitse

jonnarekkurescue.com

Kyselyt puhelimitse AINOASTAAN edellämainittuina ajankohtina! Toivon ensimmäistä yhteydenottoa puhelimitse.

Tiedusteluita vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä.

Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin! Muistathan, että tämä on meille VAPAAEHTOISTYÖTÄ opiskelun, palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti, kun voimme. Mikäli et saa meiltä vastaussähköpostia, tarkistathan roskapostikansiosi.

Huomioithan kuvausta lukiessasi, että eläimen käytös yleensä muuttuu ainakin jonkin verran sen kotiuduttua! Varaudu etukäteen mahdollisiin ongelmiin, koska koirat ovat yleensä kouluttamattomia ja koulutus/sopeutuminen vie oman aikansa. Eläintä ei tule ottaa koskaan säälistä.