Rapa-Ripa

Lisätty sivulle: 2013-07-08

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Rapa-Ripa
8/2013 Rapa-Ripa muutti omaan kotiin Lappeenrantaan.

***

Urospentu n. 4-kuukautta, kotihoidossa Somerolla/Somerniemi

26.7.2013 Olen tällainen pieni koira poika vailla kotia. Siskoni kävin viemässä 26.7 omaan kotiin ja etsin kotia jossa olisi jo ehkäpä toinen koira minulle kaveriksi. Olin kovasti kiintynyt siskooni, mutta onneksi mulla on vielä täällä 3 koirakaveria ne kyllä on jo aikuisia mutta kyllä ne onneksi leikkii mun kanssa. Musta ei varmaan tule kovin isoa poikaa. Tykkään maharapsutuksista ja sylissä nukkumisesta, olen tavannut pieniä lapsia täällä hoitopakassa ja niiden kanssa pärjäsin ihan ok. Kissoja en ole tavannut, mutta nuorena poikana varmaan tottuisin myös niihin. Minua saa tulla tapaamaan tänne Somerniemelle, soittele alla olevaan numeroon ja sovitaan treffit toivoo pikkumies Rapa-Ripa.

13.7.2013 Rapa-Ripa saapui kotihoitoon Somerniemelle (Somero).

8.7.2013 Rapa-Ripa on löydetty kadulta. Se on viettänyt muutaman kuukauden koiratarhalla katsellen, kun kaverit ovat saaneet kodit. Rapa-Ripa etsii sitoutunutta kotia, joka on valmis tarjoamaan kodin iloiselle ja aktiiviselle pentukoiralle. Rapa-Ripan rotuperimästä ei ole tarkempaa tietoa ja siitä kasvaa ainakin keskikoinen koirapoika.

Koira luovutetaan uuteen kotiin tunnistusmerkittynä, rokotettuna ja loishäädettynä. Lisäksi sillä on EU-lemmikkipassi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koira tulee Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista tehdään ilmoitus Eviralle. Kulukorvaus on 200 euroa.