Rambo

Lisätty sivulle: 2011-05-18

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Rambo
2011/kesä Rambo sai kodin Etelä-suomesta

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

14.5.2012 Moi mä olen RAMBO siis se Nurmijärven Rambo ja kävin tossa Katarinan työpaikalla esittäytymässä, kun se aina niin vinkuu et pitää tulla näytille:)

No nyt sit kävin 11.5.2012 illalla ja heti se alkoi halaileee ja ottaa musta kuvia outo tyyppi :) Kyllähän mä tiedän että mä olen komea kundi nykyään aikaahan se vei mut nyt kelpaa jo mua esitellä vaikka missä :) Kyllä se mulle onneksi namejakin antoi niin asiat oli sit ok :) Mukaakin antoi nameja, jotka mun pitää muka jakaa Annin ja Sepi suden kanssa katotaan nyt sit jaanko :) Tässä muutama kuva musta että voitte vertailla ennen ja jälkeen:) t. Rambo

***

Uros, noin 4v.

Kkuulumisia kotihoidosta:

29.5.2011 Hei, Rambo on ollut viikon toipumassa ja kuntoutumassa meillä. Todella paljon on asioissa edistytty. Aluksi Rambo pelokkaana hyökkäili meidän omia koiria kohtaan ja jouduimme pitämään ne visusti erillään. Nyt Koirat nukkuvatkin samassa tilassa aivan sovussa. Rambon maha on ruvennut toimimaan ja se näkyy heti myös ulospäin. Laihahan Rambo on edelleen, mutta muutosta on jo selvästi nähtävissä. Siitä on tullut todella leikkisä ja iloinen höselö. Vielä en ole törmännyt mihinkään joka aiheuttaisi Rambon hermostumisen. Kaikkiin uusiin asioihin poika suhtautuu uteliaasti, rauhallisesti harkiten. Ehkä muutaman kerran pitää haukahtaa, jotta hänetkin huomataan. Eläinlääkärissä kaikki sujui hyvin ja Rambo todettiin terveeksi. Kuristuspanan jättämää ikävää tulehdusta hoidetaan ja lääkitään. Takajalat ja lonkat ovat ruvenneet vertymään, koira ei kulje enään sykkyrässä. Rambo on oikea mettäläinen, jonka kanssa aloitetaan koulutus aivan alkeista jotta siitä saadaan kunnon koirakansalainen. Se on jo osoittanut olevansa todella fiksu ja oppivainen koiruus. Terv. Rambon hoitoperhe

18.5.2011 Rambo on eläinsuojelutyön puitteissa yhdistykselle luovutettu 4- vuotias saksanpaimenkoira. Rambolla on edessä vielä pitkä toipuminen ja kuntoutuminen, koska sitä on pidetty vailla ruokaa ja vettä.

Rambolle etsitään aikanaan osaavaa ja asiantuntevaa kotia, toistaiseksi se saa vielä toipua jonkin aikaa sekä käydä tarkemmissa tutkimuksissa, jossa selvitetään, onko nälkiintyminen aiheuttanut sille joitakin vaurioita.