Rambo

Lisätty sivulle: 2011-02-09

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Rambo
3/2011 Rambo sai kodin Somerniemeltä

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

9.7.2011 Mä tulin tänne somerniemelle mun broidin Donin kanssa. Meillä ei ollut ikää kuin neljä ja puoli viikoa ja oltiin niiiiin pieniä poikia että:) Tultiin kotihoitoon:) mutta Doni alias Pöysti sai oman kodin:) ja mä jouduin jäämään tänne hoitokotiin:) eikä täällä on ihan kivaa, saa tehdä mitä huvittaa tai olla tekemättä:)

Mulla on tässä ollut jos jonnin näköistä leikkikaveria. Ne on olleet täällä hetken hoidossa ja sitten matkanneet omaan kotiinsa. Mutta pysyvästi mulla on täällä 2 isobroidia, Jaksa ja Tayson saksanpaimenkoirat ja sitten tuo Safiya joka on virolainen alun perin, mutta nykyään puhuu suomea ihan sujuvasti:) Kova on kyllä välillä komentamaan meitä nuorempia:)mutta varmaan ihan syystäkin.

Nyt meillä tällä hetkellä on 2 pikkutyttöä kotihoidossa. Niina ja Kiara ovat muuten sitten tosi södejä:) Melko saman ikäsiä kuin minä joka täytän 15.7 jo huimat 7kk. Korkeutta mulla on nyt 70cm ja painoa 40kg. Vähän toi iskä mietti et minkälainen musta tulee kun kasvan aikuiseksi, siis iältäni:) Pojathan on aina poikia:) mutta uimaan olen kova ja meillä on laitettu uima-allas pihaankin. Mutta se on niin onnettoman pieni. Onneksi on tuo järvi tuossa vieressä jonne mennäänkin tosi usein. Saadaan uida niin me koirat kuin nuo myös meidän kaksijalkaiset palvelijammekin:) Olen tosi kiltti, mitään en ole tuhonnut koko huiman nuoruuteni aikana. Kuulossa mulla kuulemma on sellanen vika että tuppaa olemaan kuulemma valikoivaa sorttia:) Mitä lie sillä tarkoittavat, en ymmärrä:) Remmissä osaan kulkea, mutta onneksi mettässä päästävät heti vapaaksi kun saavutaan sinne. Se on niin tylsää kun ei saa mennä minne huvittaa vaan joutuu kävelemään tienreunaa. Täällä kun noita autoja liikkuu tällee kesäsin ihan oudon paljon ja jopa polkupyöräkin tuli vastaa
yksi päivä. Että mä kattelin sitä että onpa outo liikkumis muoto:) Hevoset kun menee ohi niille joutuu kyllä sanomaan kovan sanan, ne on jopa isompia kuin mä:)
Mutta tässähän tätä oli ja kuvat kertoo loput:) Hyvää kesää kaikille 4 ja 2 jalkasille. Toivoo pikku- Rambo Somerniemeltä

***

Urospentu, noin 8vkoa

9.2.2011 Rambo on suomalainen, eläinsuojelutyön tiimoilöta yhdistyksen huostaan päätynyt, tällä hetkellä noin 8-viikkoinen pentu. Rambon rotuperimästä ei ole varmuutta, mahdollisesti pennnuissa saattaa olla mukana laumanvartijarotua, ja tämä otetaan huomioon rambon kotia valittaessa.

“Moicca olen Rambo ja kävin 7.2 ell.lääkärissä sain sirun ja pentutarkastuksen jonka läpäisin täysin pistein:) painoni oli 6.8kg, joten ruoka on maistunut ja sitä on ollut riittävästi:) Olen aikas kovapäinen tyyppi, mutta iltaunille pitää päästä hoitomamman/iskän sylin kautta kumminkin :) Täällä hoitokodissa mulla on kaverina toi broidi ja 3 isoa koiraa. Kissaa täällä ei ole, mutta en usko että se tulisi olemaan ongelma. Toivoisinn kotia, jossa minulle olisi kaveri ja mielellään omakotitalo, koska minusta kasvaa aikas iso poika:) Uuteen kotiin olen valmis lähtemään 9.2 joo ja mua voi tulla kattomaan SOMERNIEMELLE.”