Raisu

Lisätty sivulle: 2009-02-05

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Raisu
22.3.2009 Raisu sai kodin Helsingistä.

***

Urospentu, noin 4-5kk

7.2.2009 Raisu porhaltaa pihamaalta suoraan meidän ihmisten luokse ja moikkailee siinä sivussa kanssamme olevat muut koirat. Seuraavaksi se parkeeraakin itsensä pussailemaan kaveriani ja nauttimaan rapsutuksista. Syliin tämän pojan saa nostettua helposti ja poika vaikuttaa tyytyväiseltä saadessaan nauttia maailman katselusta sylistä käsin. Kun pojan laskee taas maahan, kiertää Raisu meidät ihmiset jälleen rapsutusten toivossa ja painelee tämän jälkeen haastamaan leikkiin muita koiria.

Raisu, Riemu ja Rymy on löydetty tien vierestä ja ne odottelevat nyt kotiaan hoitopaikassa Haapsalussa. Hoitopaikassa on muita koiria, kissoja sekä 10- vuotias poika. Raisusta kasvaa aikuisena varmaankin hiukan yli polvenkorkuinen. Raisu etsii itselleen nyt kotia jossa sen kouluttamiseen ollaan valmiita panostamaan ja jossa sille tarjotaan niin rajoja kuin rakkauttakin.

Kulukorvaus Raisusta on 150€. Uusi omistaja hakee Raisun Tallinnasta yhdistyksen opastuksella. Kulukorvaus sisältää rokotuksen, madotuksen, ulkoloishäädön sekä tunnistusmerkinnän. Lisäksi Raisun mukana tulee passi josta toimenpiteet käyvät ilmi