Raisa

Lisätty sivulle: 2012-09-01

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Raisa
22.9.2012 Raisa sai kodin Mäntsälästä.

***

Narttuepntu, noin 2kk

9.9.2012 Raisa on erittäin ihmisrakas koiranalku ja Raisaa kiinnostikin vain ihminen koiranpentujen ulkoiluaitauksessa ja Raisa nojailikin koko ajan aitaa vasten nauttien rapsutuksista ja huomiosta. Raisa ei saanut rapsutuksista tarpeekseen, vaikka osa siskoistakin yritti saada osuutensa ja työntää Raisaa hieman tassulla syrjemmäksi (kansikuva). Raisa on rokotusten puolesta valmis matkustamaan Suomeen 22.9. lähtien.

1.9.2012 Raisa on noin 2 kk ikäinen harmaan kirjava tyttöpentu Kohtla-Järven tarhalla. Raisa, Reidar, Rosalin ja Regina ovat sisaruksia. Raisasta kasvaa keskikokoinen ja Raisan perimässä on todennäköisesti saksanpaimenkoiraa ja jotakin muuta rotua. Ei ensimmäiseksi koiraksi. Raisa tarvitsee tottelevaisuuskoulutusta, rakkautta ja rajoja, jotta pennusta kasvaa tasapainoinen ja hyvätapainen koira.

Uusi omistaja noutaa koiran tarhalta yhdistyksen avulla. Luovutusmaksu 200e sisältää mikrosirun, rokotukset, ulko- ja sisäloishäädöt. Koiralla on EU-lemmikkipassi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koira tulee Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista tehdään ilmoitus Eviralle..