Rada

Lisätty sivulle: 2009-02-05

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Rada
14.3.2009 Rada sai kodin Vantaalta.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

4.4.2012 Lisätty kuvia :)

8.10.2009 Radalle lisätty syyskuvia:)

5.8.2009 Lisätty Radalle kuvia kodista.

***

Steriloitu narttukoira, noin 7kk

27.2.2008 Rada on ollut nyt noin 3 viikkoa kotihoidossa ja onkin selvästi jo edistynyt. Hihnassa Rada kulkee jo vapautuneemmin ja uskaltaa rauhassa haistella ja tutkia ympäristöä. Toki vieläkin Rada helposti pelästyy ja silloin loppulenkki kuljetaan vauhdilla häntä koipien välissä. Vastaantulevat ihmiset Radaa ei enää juurikaan pelota, mutta sitä vastoin vieraille koirille haukutaan ja rähjätään. Mikäli Rada saa rauhassa tutustua saa neidistä kuitenkin nopeasti toinen koira leikkikaverin itselleen:) Ohituksia uuden kodin täytyy kuitenkin edelleen treenata. Rada rakastaa metsässä samoilemista ja tuttujen koirien kanssa hippasilla olemista:) Kotihoitopaikassa on kolme kissaa ja kolme koiraa joiden kanssa Rada tulee oikein hyvin toimeen.

Rada on herkkä koira jonka elämä ei ole ollut ruusuilla tanssimista. Rada kaipaakin nyt itselleen varmaa ja johdonmukaista omistajaa sekä paljon hellyyttä, huomiota ja turvaa.

Radan säkäkorkeus on tällähetkellä noin 55 senttimetriä ja painoa on kertynyt 20 kiloa. Radalla alkoivat ensimmäiset juoksut noin viikko sitten ja tulevaisuudessa Rada tulee steriloida.
Radaa ei luovuteta ensimmäiseksi koiraksi.

5.2.2009 Rada on arviolta noin 7-8 kuukauden ikäinen narttupentu.

Rada on huostaanotettu entisestä kodistaan. Pentua oli pidetty ulkona lyhyen ketjun päässä ja se oli todella laihassa kunnossa. Nyt Rada on kotihoidossa Hyvinkäällä, ja tyttö on saanut jo lihaa luittensa ympärille.

Rada on todella ystävällinen tyttö, vaikka vaikuttaa siltä että tyttöä on lyöty entisessä kodissaan. Ainakin Rada säikähtää äkkinäisiä ja yllättäviä liikkeitä.
Rada haluaa olla lähellä ihmistä ja painautuu aina tilaisuuden tullen kotihoitajan kainaloon pötköttämään:).

Ulkona Rada kulkee vielä häntä koipien välissä ja sitä selvästi jännittää ohiajavat autot. Rada vetääkin hihnassa, mutta tässä vasta pikkuhiljaa totutellaan kaupunkielämään.

Rada kaipaa itselleen aktiivista kotia, jossa ollaan valmiita panostamaan tytön kouluttamiseen.

Rada luovutetaan uuteen kotiin rokotettuna, loishäädettynä sekä sirutettuna. Lisäksi sillä on EU-lemmikkipassi josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kulukorvaus 150 euroa.