Qeminda

Lisätty sivulle: 2006-12-27

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Qeminda
27.1.2007 Qeminda sai kodin Savonlinnasta 4 kissan kaverina.

***

Narttu, noin 3v.

Kuulumisia kotihoidosta:

23.1.2007 Qeminda on todella herttainen ja kiltti tyttö. Jos Qeminda tekee jotain “väärää” niin lopettaa heti, jos sanoo ja katsoo kovasti silmiin. Qemindan terveys ei kuitenkaan ole parhaimmassa mahdollisessa tilassa sikäli, että ruoka tuntuu menevän elimistöstä suoraan läpi ja tästä syystä tyttö on nyt allergiaruualla. Parin viikon päästä selvinnee, onko ruuan vaihto auttanut. Qeminda kaipaa monesti jotain järsittävää, joten on hyvä pitää esillä jotain kumilelua tms. ettei tytön hampaat eksy väärään kohteeseen. Kissojen ja muiden koirien kanssa tulee loistavasti juttuun. Qeminda ei myöskään hauku juuri koskaan.

8.1.2007 Qeminda on todella herttainen tyyppi, hänessä ei kyllä ole mitään vikaa. Avomieheni tuossa juuri eilen sanoi, että ainoa vika Qemindassa on se, että se kakkaa keskelle tietä ja se on kyllä totta. Naomin kanssa leikkii päivittäin, tulee kissojen kanssa loistavasti toimeen ja vapaana ollessaan pysyy laumassa. Siis aivan IHANA!!

29.12.2006 Qeminda on kotihoidossa osoittanut olevansa erityisen kontaktihakuinen, selvästikin jonkin verran koulutettu koira. Qeminda on äärimmäisen kiltti. Lenkillä Qeminda tottelee hyvin ja ottaa runsaasti katsekontaktia mukana oleviin ihmisiin. Qeminda ei vedä hihnassa juurikaan, hihnan kiristyessä Qeminda pysähtyy ja korjaa tilanteen palaamalla taluttajaansa kohti. Qeminda on kovasti ruoan perään ja herkkuja saadessaan Qeminda vipattaa häntäänsä innokkaasti. Qemindassa on ainesta kivaksi harrastuskaveriksi. Qeminda aristelee hoitopaikassa vielä hieman muita koiria ja kissoja. Myös liikenne ja kovat äänet ulkona epäilyttävät. Mikään nössykkä Qeminda ei ole. Qeminda nauttii metsässä kävelemisestä kovasti. Qemindassa saattaa olla ajokoiraa niin ulkonäön kuin käyttäytymisenkin perusteella. Vapaana pitäminen ei siis ole tulevaisuudessa itsestään selvää. Luovutusmaksu 150 e.

27.12.2006 Qeminda tuli kotihoitoon Turkuun.

21.12.2006 Qeminda on arka ja ystävällinen narttu. Se on noin 3-vuotias. Qeminda tuotiin koiratarhalle yksin ilman pentujaan Viljandi maantieltä. Pennut löydettiin parin päivän päästä läheltä Qemindan löytöpaikkaa. Qeminda on odottanut kotia Tallinnan Loomade Hoiupaikissa 24.11. lähtien, rek nro 4173.