Prunts

2011 (arvioitu)

Alkuperä: Viro

20.12.2017 Prunts sai kodin Jyväskylästä.

Prunts on yhä pirteä ja ystävällinen koiraneito, vaikka sitä omaa kotia ei tunnu löytyvän ja tarha-aika on jo venynyt pitkäksi. Prunts nauttii saamastaan huomiosta ja on selvästi tyytvväinen, kun pääsee juoksemaan vapaana tarhan pihalla. Ikä ei vielä tätä neitoa paina vaan vauhtia riittää. Prunts toivoisi pääsevänsä uuteen kotiin ennen talven pakkasia.

28.03.2018

Pruntsista on paljastunut todella ahkera nenänkäyttäjä ja erityisesti puput ja oravat kiinnostavat ulkona. Aloitimme Pruntsin kanssa haistelukurssin, jossa saamme nyt ensi alkuun harjoitella kanelin tuoksusta ilmoittamista. Toiveissa olisi saada Pruntsista ilmaiseva sienestyskaveri. Pruntsi myös nauttii talvesta, juoksemisesta järven jäällä ja lumikylvyistä lenkin aikana. Pruntsi on kotiutunut pääasiassa hyvin, mutta yksinoloa joudumme vielä harjoittelemaan. Prunts on selvästi oppimiskykyinen yksilö ja olemmekin huomanneet, että herkun voima Pruntsin kohdalla on kova!

20.12.2017

Prunts sai kodin Jyväskylästä.

08.07.2017

Pruntsille lisätty video.

2.07.2017
Prunts osaa hienosti istua ja tulla luokse käskystä. Tämä ystävällinen tyttö jättäisi mielellään jo tarhaelämän taakseen ja lähtisi omaan kotiin. Prunts sopisi esimerkiksi vanhemman pariskunnan lenkkikaveriksi rauhalliselle asuinalueelle.

21.04.2017
Prunts tuli tarhalle viime vuoden joulukuussa etsimään uutta kotia sen omistajan jouduttua vanhainkotiin. Prunts on mitä ystävällisin ja hellyydenkipein tyttö. Tarhalle tullessaan kaulapannan laitto sekä remmissä kulkeminen oli Pruntsille kummastus, mutta nyt neito kulkee jo hienosti remmissä eikä kavahda kun kaulapantaa laitetaan. Prunts nauttii lumikasoissa piehtaroimisesta ja nytkin hakeutui ensimmäisenä tarhan edustalla olevaan pieneen kasaan ottamaan lumikylvyn. Prunts on tottunut elämään vanhemman ihmisen kanssa, joten Pruntsia ei luovuteta perheeseen, jossa on pieniä lapsia.