Prunts

2011 (arvioitu)

Alkuperä: Viro

28.03.2018

Pruntsista on paljastunut todella ahkera nenänkäyttäjä ja erityisesti puput ja oravat kiinnostavat ulkona. Aloitimme Pruntsin kanssa haistelukurssin, jossa saamme nyt ensi alkuun harjoitella kanelin tuoksusta ilmoittamista. Toiveissa olisi saada Pruntsista ilmaiseva sienestyskaveri. Pruntsi myös nauttii talvesta, juoksemisesta järven jäällä ja lumikylvyistä lenkin aikana. Pruntsi on kotiutunut pääasiassa hyvin, mutta yksinoloa joudumme vielä harjoittelemaan. Prunts on selvästi oppimiskykyinen yksilö ja olemmekin huomanneet, että herkun voima Pruntsin kohdalla on kova!

20.12.2017

Prunts sai kodin Jyväskylästä.

08.07.2017

Pruntsille lisätty video.

2.07.2017
Prunts osaa hienosti istua ja tulla luokse käskystä. Tämä ystävällinen tyttö jättäisi mielellään jo tarhaelämän taakseen ja lähtisi omaan kotiin. Prunts sopisi esimerkiksi vanhemman pariskunnan lenkkikaveriksi rauhalliselle asuinalueelle.

21.04.2017
Prunts tuli tarhalle viime vuoden joulukuussa etsimään uutta kotia sen omistajan jouduttua vanhainkotiin. Prunts on mitä ystävällisin ja hellyydenkipein tyttö. Tarhalle tullessaan kaulapannan laitto sekä remmissä kulkeminen oli Pruntsille kummastus, mutta nyt neito kulkee jo hienosti remmissä eikä kavahda kun kaulapantaa laitetaan. Prunts nauttii lumikasoissa piehtaroimisesta ja nytkin hakeutui ensimmäisenä tarhan edustalla olevaan pieneen kasaan ottamaan lumikylvyn. Prunts on tottunut elämään vanhemman ihmisen kanssa, joten Pruntsia ei luovuteta perheeseen, jossa on pieniä lapsia.