Prunts

Lisätty sivulle: 2017-04-21

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Prunts
16.12.2017 Prunts sai kodin Säynätsalosta.

***

Steriloitu narttukoira, noin 6v.

08.07.2017 Pruntsille lisätty video.

2.07.2017 Kiltille Pruntsille lisätty uusia kuvia. Prunts osaa hienosti istua ja tulla luokse käskystä. Tämä ystävällinen tyttö jättäisi mielellään jo tarhaelämän taakseen ja lähtisi omaan kotiin. Prunts sopisi esimerkiksi vanhemman pariskunnan lenkkikaveriksi rauhalliselle asuinalueelle.

21.04.2017 Prunts tuli tarhalle viime vuoden joulukuussa etsimään uutta kotia sen omistajan jouduttua vanhainkotiin. Prunts on mitä ystävällisin ja hellyydenkipein tyttö. Tarhalle tullessaan kaulapannan laitto sekä remmissä kulkeminen oli Pruntsille kummastus, mutta nyt neito kulkee jo hienosti remmissä eikä kavahda kun kaulapantaa laitetaan. Prunts nauttii lumikasoissa piehtaroimisesta ja nytkin hakeutui ensimmäisenä tarhan edustalla olevaan pieneen kasaan ottamaan lumikylvyn. Prunts on tottunut elämään vanhemman ihmisen kanssa, joten Pruntsia ei luovuteta perheeseen, jossa on pieniä lapsia.

KULUKORVAUS 300 €. Kulukorvauksella koira on saanut rabies- ja viitosrokotuksen (parvo, penikkatauti, tarttuva maksatulehdus, kennelyskä ja leptospiroosi), ulkoloishäädön vähintään kerran sekä heisimadotuksen vähintään kerran (ekinokokki). Se on tunnistemerkitty ja siru on rekisteröity Turvasiru.fi- palveluun. Koiralla on virallinen EU-lemmikkieläinpassi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koira on virkaeläinlääkärin tarkastama, ja se tuodaan Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista tehdään ilmoitus Eviralle.