Prince

Lisätty sivulle: 2010-02-14

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Prince
4.6.2010 Prince sai kodin ainoana koirana

***

Uros, noin 2-4v.

14.4.2010 Terveisiä Princen kotihoitajalta: Prinssi on sopeutunut kotihoitopaikkaan todella hyvin, hän on oppinut talon pelisäännöt nopeasti ja tulee mainiosti toimeen oman narttu-koiramme kanssa. Hihnassa Prinssi kulkee nätisti vierellä ja suhtautuu vastaantulijoihin ystävällisen rauhallisesti. Mopot ja vastaantulevat polkupyörät eivät tätä poikaa hätkähdytä. Ulos lähtiessä Prinssillä on tapana hieman käydä kierroksilla, ja silloin saattaa pari haukkuakin päästä. Rauhoittumista, kuten myös perustottelevaisuutta on siis hänen kanssaan vielä treenattava, kyseessä on kuitenkin nuori, kuntoutuessaan isokokoinen ja aktiivinen uros. Prinssistä joku onnekas saa aktiivisen harrastuskoiran esim. tokoiluun ja jäljestämiseen ja uskollisen, vahvasti omistajaansa sitoutuvan ystävän jakamaan sohvan ja tulevat vuodet.

6.4.2010 Prince on nuori, aikuinen, noin nelikymmenkiloinen oikeissa mitoissaan ollessaan, terrierisekoitus. Princen turkki on erittäin pahoin huopaantunut, ja se viedään mahdollisimman pian eläinlääkäriin hoidettavaksi.

Luonteeltaan Prince on avoin, ihmisystävällinen ja aktiivinen ja tarvitsee paljon toimintaa. Kerrostaloon Princeä ei suositella, eikä myöskään perheeseen jossa on toisia uroksia. Tällä hetkellä Prince on hoitokodissa Helsingissä ja siihen voi sopimuksen mukaan mennä tutustumaan.

Lisätietoja Princen luonteesta vielä myöhemmin kotihoitajan kertomana.

14.2.2010 Prince on aikuinen terrierisekoitus, joka näyttää siltä, että siinä voisi olla ripaus afgaaninvinttikoiraa. Prince annettiin pois edellisestä kodistaan, koska perheeseen syntyi lapsi, ja koirasta ei haluttu enää pitää huolta.

Prince on keskikokoinen, tarhaoloissa tullut toimeen toisten koirien kanssa hyvin ja se on erittäin ihmisystävällinen.

Prince tarvitsee paljon liikuntaa ja aktiviteetteja, joten pelkäksi sohvaperunaksi siitä ei ole, vaan omistajan tulee itsensä olla liikunnallinen ja toiminnallinen, jotta Prince voisi hyvin.

Kulukorvaus hoitokodissa olevasta koirasta on 180 euroa, ja se sisältää tunnistemerkinnän, EU- passin, rabies-, nelos- ja leptospiroosirokotteen ja madotuksen. Princeen voi mennä sovittaessa tutustumaan kotihoitopaikkaan. Princen maahantuonnissa on noudatettu kaupallisen tuonnin ehtoja, ja tuonnista on tehty ilmoitus Eviraan ja Traces-järjestelmään.