Prada

Lisätty sivulle: 2009-01-02

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Prada
28.2.2009 Prada sai kodin Paraisilta.

***

Kuulumisia kodista:

21.7.2009 Hej! Ollaan Pradan kanssa vietetty pari kuukautta saaristossa. Hänestähän on tullut iso tyttö jo (63cm korkea, eikä välttämättä loppuu siihen) ja ensimmäinen juoksuaika juhannuksena. Ehkä senkin takia on syönyt hyvin; n 400g raakaa liha päivässä, plus raejuusto, vihanneksia, vähän naksuja, öljy ja joku pieni ylimääräinen yllätys kuten esim maksamakkara. Ja täytyy ehdottomasti saada yksi viili päivässä, jonka jälkeen purkki täytyy hajottaa. Nyt täytyy vähentää ruokamäärä pikkasen ettei tulee liikaa kiloja. Hän voi hyvin ja turkki kiiltää.

Minun pitii kirjoittaa asiallinen mejli miten hyvin meidä “koulutus” menee, mutta… Hän osaa jo “istu” ja “odota” vaikka ei jaksaa enemmän kun kolme kertaa eniten, sen jälkeen täytyy halata, pussaila ja riehua.. Prada on samalla tasolla siskon 3v tytön kanssa, kun sanon “tulee”, niin hänellä ei todellakaan on aika, mutta kun sanon “odottaa sitten” niin sitä hän ei taatusti aikoo tehdä vaan tulee hyvin nopeasti. Meidän ns koulutus on keskittynyt enimmäkseen Pradan keksintöihin kehumiseen, kerjämiseen ja sängyssä nukkumista.. Ja hyvin on mennyt! Kaikki vaan nauraa kun kerron mitä harjoitellaan, mutta samalla sanoo miten paljon hän muutuu viikosta toiseen. En tiedä, mutta haluan koira jolla on oma tahto ja hyvää itsetunto, vaikka sen takia voi olla riesakin . Mökillä mennään aina pääsaareen kun yhteyslaiva tulee että nähdään ihmisiä. Nyt hän uskaltaa jo karata mummon pihalta terasille tervehtimään ihmisiä. Hänestä on tullut oikein helleydenkipuinen ja jakaa tuttujen keskeen pusuja ja haleja. Kun energiasta pitää päästä hän jakaa kyllä puremiakin.. mutta on oppinut ettei saa purraa kovin. Lapsista hän tykkää paljon ja kun niitä ei saa purra hän taklaa että he lentävät kun keiloja. (He osaavat kylläkin huutaa hänelle sen jälkeen, ja jatkaa lekkimistä hänen kanssa.)

Kun luen mitä olen kirjoittanut niin eihän se kuulostaa kovin järkevältä, mutta luulen että meillä molemmilla on yhtä hauskaa ja hänestä huomaa koko ajan miten hän oppii tästä uudesta elämästä. Paras paikka hänelle on muuten veneen keulassa, mieluiten etutassut kaidella että varmasti on ensimmäisenä. Muutama kertaa hän on hypännyt veneestä liian aikaisin ja joutunut veteen. Silloin kyllä häpeää sen verran ettei tee sitä enää. Lähetän kuvia kun hän seisoo ylpeänä siellä heti kun saan ne tietokoneseen. Onhan meillä pitkä matka vielä siihen että hän uskaltaa olla kaupungeissa, kun ei olla ehtinyt tutustua niihin, mutta on sen verran utelias ja parempi itseluottamuus että uskaltaa jo tutkia Parainen. Syksyllä sitten Turkuun… Kirjoitan lisää ja lähetän kuvia heti kun on saannut ne. Tai kun on oma kamera.. Ja saa kyllä laittaa kuvia sivuille. Ihana nähdää hänen fyysiset muutoksetkin! Iloinen ja aurinkoinen kesää teille! T Prada ja Jenny

23.5.2009 Lisätty Pradalle uusia kuvia kodista.

***

Narttupentu, noin 5kk

2.2.2009 Lisätty Pradalle uusia kuvia. Prada on nyt samassa häkissä Guccin kanssa.

2.1.09 Prada on iloisen pentumainen ja tulee heti katsomaan, kun pentujen häkkiä lähestyy. Prada on todennäköisesti noutajasekoitus, josta kasvaa arviolta 60cm korkea tyttö. Prada on samassa häkissä myös kotia hakevan Janan kanssa.

Tuleva omistaja noutaa Pradan Tallinnasta.

Kulukorvaus Pradasta on 150€ ja se sisältää rokotuksen, madotuksen, ulkoloishäädön sekä tunnistusmerkinnän. Pradan mukana tulee myös passi josta toimenpiteet käyvät ilmi.