Portos (nyk. Rein)

Lisätty sivulle: 2011-11-08

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Portos (nyk. Rein)
15.12.2011 Portos sai kodin Lohjalta

***

Kuulumisia kodista

16.3.2012 Tästä onkin aikaa kun pistettiin kuulumisia. Aikaisempaa veto-ongelmaa on havaittavissa vain toisten koirien läheisyydessä (ilmoittauduimme pari päivää sitten kurssille, joka on erikoistunut toisten koirien ohittamiseen), mutta muuten lenkit sujuvat ongelmitta. Kynnetkin saa leikata, suihkuun ei mennä mielellään mutta ollaan kuitenkin nätisti. Rein on todella leikkisä ja hellyydenkipeä, päivät vietetään yleensä ulkosalla leikkien ja illat köllötellään telkun ääressä. Pienempi koiramme Mila on jo hyväksynyt uuden perheenjäsenen, samoin kissamme. Ei enään edes pörhistele! Jopa pupu näyttää hyväksyvän sen.

Rein on päässyt käymään mummolassa useampaan otteeseen, juoksemaan monen hehtaarien pelloilla liinassa ja kovasti on tykännyt. Hyvin siis menee :) Rein on aivan mahdottoman ihana koira, kiitos teille että Rein pääsi muuttamaan meille!

***

Aikuinen uros, noin 4v.

8.11.2011 Portos on noin 4-vuotias uros koira. Hän on ystävällinen ja hyvin energinen. Portos on melkoinen vesipeto, joka rakastaa uimista ja vettä joka muodossa. Portos tulee toimeen toisten koirien kanssa. Portos vaikuttaisi olevan ystävällinen kissojakin kohtaan. Portos on ollut Võrun tarhalla jo puolisen vuotta.

Portos luovutetaan uuteen kotiin tunnistusmerkittynä, rokotettuna, loishäädettynä. Lisäksi sillä on EU-lemmikkipassi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koira tulee Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista tehdään ilmoitus Eviralle. Portos kastroidaan ennen Suomeen tuloja, joten sen kulukorvaus on 200 euroa.