Popi

26.05.2019

Alkuperä: Viro

18.03.2023  Popi sai kodin

1.3.2023

Upea tanskandoggi Popi etsii koirakokemusta omaavaa kotia. Popi on erittäin ihmisystävällinen ja nauttii suuresti etenkin oman ihmisen seurasta. Popi osallistuu mielellään kaikkeen tekemiseen ja kulkee mukana kaikissa kodin askareissa. Myös sohvalle Popi tulee mielellään viereen istumaan, jos tilaa vain on. Ovikellon soiminen ja vieraiden sisään tuleminen saa Popin haukkumaan ja Popi saattaa myös ulvoa oman ihmisen lähtiessä ulos.

Remmissä  Popi kulkee nätisti, turhia hötkyilemättä. Sauvakävelijät tai luistelevat jääkiekonpelaajat eivät nostata kierroksia. Popi tarvitsee kuitenkin kokonsa puolesta taluttajan, jolla näin iso koira pysyy hallinnassa. Popi ei pidä vesi- tai räntäsateesta ja silloin jäisikin mielummin nautiskelemaan lämpöisistä sisätiloista. Kylmillä ilmoilla Popi tarvitseekin takkia ohuen karvansa vuoksi.

Sijaiskodissa Popi on tottunut toisiin koiriin, kissoihin ja jopa kanoihin. Mikään näistä ei hetkauta Popia vaan hän tulee hienosti juttuun kaikkien kanssa. Sijaiskodissa on myös kouluikäisiä lapsia, joiden kanssa Popi tulee hyvin toimeen. Popi osaa avata ovet halutessaan ja tämä tuleekin uuden kodin huomioida, ettei Popi pääsee karkaamaan.

Popi on sisäsiisti ja osaa olla yksin kotona. Autolla matkustaminen sujuu hyvin. Popi osaa myös jotain peruskäskyjä. Tulevan kodin tulee sitoutua huolehtimaan päivittäin koiran riittävästä liikunnasta, koulutuksesta sekä aktivoinnista. Popi on sijaiskodissa Pirkkalassa, jonne poikaan pääsee sovitusti tutustumaan.