Pontus

Lisätty sivulle: 2012-01-19

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Pontus
24.5.2012 Pontus sai kodin Kirkkonummelta.

***

Kastroitu uros, noin 1,5-2v.

9.5.2012 Pontuksen aiempi koti palasi asiaan ja Pontus on heille varattu.

25.4.2012 Pontuksen alustavasti varannut koti on kadonnut kuin tuhka tuuleen ja pojalle etsitään nyt kiireellä uutta kotia! Pontuksen oli tarkoitus matkustaa suomeen 27.4. Tätä jouduttiin jo siirtämään ja on kyytipaikka Pontukselle varattuna 4.5. Etelä-Virossa käyvässä autossa. Vorun tarhalla emme käy kovin usein ja koska Pontus olisi nyt jo matkustuskuntoon laitettuna ja valmiina kotiin, olisi mukavaa jos sellainen näin yllättäen ja nopeasti mahdollisesti järjestyisi. Pontus rakastaa todella paljon jalkapallo leikkejä isompien lasten kanssa ja on muutenkin hyvin ihmisrakas veijari.

19.4.2012 Pontus alustavasti varattu.

5.4.2012 Pontukselle uusia kuvia lisätty, Pontus etsii hyvin aktiivista kotia, jossa sen kouluttamiseen ja energian tarpeeseen voidaan paneutua. Pontus ei sovellu kerrostaloon, poika oli muutaman viikon ajan kotihoidossa Virossa kerrostalossa mutta palautui tarhalle. Pontus tarvitsee kodin isohkolla aidatulla pihalla tai muutoin liikunnallisen ja aktiivisen perheen. Pontus on on isohkon kokoinen, painoa n. 25kg. Kastrointi voi omalta osaltaan rauhoittaa Pontuksen käytöstä.

30.1.2012 Pontus on nuori ja energinen poika. Pontus on ihmisille erittäin ystävällinen, isompien lasten(n.10v) kanssa leikkii mielellään. Pontus ei tule toimeen muiden koirien kanssa, niinpä Pontukselle etsitäänkin kotia ainoana silmäteränä. Pontus on sen verran energinen ja peruskoulutusta vailla, ettei ole paras mahdollinen valinta ensimmäiseksi koiraksi. Johdonmukaisella koulutuksella pieni energia pakkaus muuttuu varmastikin oivaksi kumppaniksi ja voisi nauttia vauhdikkaista harrastuksistakin.

19.1.2012 Etsii kotia ainoana koirana. lisätietoja tulossa

Koira luovutetaan uuteen kotiin kastroituna, tunnistusmerkittynä, rokotettuna ja loishäädettynä. Lisäksi sillä on EU-lemmikkipassi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koira tulee Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista tehdään ilmoitus Eviralle. Kulukorvaus kastroidusta uroksesta on 250e