Poiss Kerri

Lisätty sivulle: 2011-04-26

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Poiss Kerri
17.2.2012 Kerri sai kodin hoitopaikastaan.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

4.3.2012 Moikka! Tässäpä ois meidän kuulumisia, aikaa onkin vierähtänyt työn ja kiireiden parissa. Mut asiaan, meillä menee todella hienosti! Kerri kävi hammashuollossa, oli tosi kauniisti ja sai eläinlääkäriltäkin kehuja. :) Selvittiin ilman hampaan poistoja, mutta ne suuret leikkaukset ois edessä tulevaisuudessa (molemmat kulmahampaat), koira hyvässä kunnossa, paino 33kg. Pieni dieetti edessä, noin 3 kiloo pudotellaan pois, sitten oltais ihannepainossa.

Meidän yhteiselo sujuu todella hienosti, ei eroahdistuksia; Kerri nukkuu päivällä, kun oon töissä,ainakin unisena vastassa, kun töistä kotiudun. :) Mitään tuhoja ei ole tehnyt. Lenkillä kävelee kauniisti vierellä, metsässä ja rannalla pidän vapaana, Kerri ei koskaan lähde näköetäisyyden ulkopuolelle. Kerran menin puun taakse piiloon, hyvä ettei paniikki iskenyt, missä mamma. :) Kerri on kiintynyt miuhun tosi paljon, kun vietän aikaa sen kanssa. Otan sen mukaan kaikkialle, minne saa koiran vain viedä. Uudet kokemukset on hyväksi ja Kerri tosi rauhallinen luonne,ei turhia hötkyile.

Ollaan vierailtu ystäväni luona, Kerri leikkii tosi kauniisti ystäväni 4-vuotiaan lapsen kanssa, ehkä menneisyydessä ollut lasten kanssa tekemisissä. Ei minkäänlaisia aggressioita ole ollut, toiset koirat välillä vaan ärsyttää, kun omistajat ei ymmärrä selvää suomenkieltä: ”älä tuo lähelle, tää ei tykkää muista koirista”… No,tilanteesta pääsee pois pakenemalla. :)

Ihan ensimmäisestä yöstä alkaen Kerri on nukkunut miun vieressä,nykyään tosin alkanu”juonia”. Odottelee, et mie nukahdan, sitte hyppää sängystä ja menee olohuoneeseen nukkumaan. Muuten on aivan yhtä hellyydenkipeä kuin alussakin ja sitä tassua pitää läimäistä joka kerta kun jotakii haluaa. :) Laittelen kuvia tähän mukaan ja niinku näkyy, se”hippilook” on mennyttä elämää. Sovittiin Kerrin kanssa, että kun ei tiedetä syntymäkuukautta, niin herralla ois sitte 20. maaliskuuta synttärit, samana pvänä kuin Mammallakin. Sitte mennään ”kaunistautumaan” (trimmaukseen)ja hieman herkutellaan meidän synttäreiden kunniaksi. :) Kerri siis 7v. ja mie..salaisuus. :)

Olen todella onnellinen Kerristä, että sain ”timantin” itselleni. Aivan mahtava koira – rauhallinen ja lempeä. Kaikille vieraille, joita meillä käynyt, heilutellut häntää ja kerjännyt rapsutuksia. :) Suuret kiitokset Roosalle, Tiialle ja koko Rekku Rescuen porukalle. Lisää kuulumisia laitellaan myöhemmin. Aurinkoa, valoa ja lämpöä kaikille! T: Silja & Kerri

***

Kastroitu uros, noin 7-8v.

Poiss Kerri odottaa omaa kotiaan hoitopaikassa Lappeenrannassa.

11.1.2012 Kerrin kotihoitajan kirjoittamaa:

Hain Kerrin Helsingistä 13.12. Suuret kiitokset vielä Tiialle,bjoka toi Kerrin Suomen puolelle ja kyyditsi meidät hotelliin. Tiian avatessa pakun oven, vastassa oli häntää heiluttava, hippityylin omaava karvakasa, joka aivan huuli pyöreänä katseli ympärilleen. Siitä sitten mentiin lenkille Kaisaniemen puistoon ja hotelliin yhdeksi yöksi, ennen kotimatkaa yö oli vähän levoton molemmille.

14.12 mentiinkin sitten jo kohti Lappeenrantaa, omaa kotia, minne päästyämme Kerri nuuskutteli paikat ja hyppäsi nukkumaan mun sänkyyn, ihan kuin ois aina makaillut siinä. Lenkille mentäessä huomasinkin Kerrillä olevan jännän tavan, herra nostaa ensin toista jalkaa ja sitten vielä toistakin, samaan paikkaan. Tämä lienee tarhan peruja. Olen puuttunut myös höseltämiseen pysähtymällä montakin kertaa lenkin aikana niin että Kerri ymmärtää ettei tarvitse hoppuilla. Myös hihnassa käyttäytymistä muistutellaan uudelleen mieleen, nyt jo hyvin tuloksin ja nykyään osaa jo hienosti rauhoittua sisälläkin, ei tarvitse mua vahtia ja leikkiä varjoa.

Joululahjaksi Kerrille tulikin sitten ”muuttumispäivä”,vein herran hoitoon, trimmasivat, pesivät, leikkasivat kynnet, kovasti Kerriä kehuivat tosi kiltiksi ja kärsivälliseksi koiraksi. Hippilook on siis mennyttä elämää.

Kerri on todella kiltti, tervepäinen, hienon hermorakenteen omaava koiruus, jonka uusi koti voisi olla myös kerrostalossa, keskustasta syrjemmällä. Lapsiin suhtautuu tosi hienosti. Uudessa kodissa voisikin olla siis lapsia, mutta ei aivan pieniä +9v ylöspäin.

Toisia koiria Kerri ei suvaitse,remmirähjä ei silti ole, eikä tule kissojenkaan kanssa toimeen, joten hakusessa eläimetön koti tälle komistukselle.

Terveisin, Hoitotäti ja Kerri.

15.12.2011 Kerri tuli Suomeen kotihoitoon. Tuoreita kuulumisia tulossa.

18.9.2011 Lisätty Kerrille video.

22.5.2011 Poiss Kerri on hyvin kaunis rotukoiran näköinen herra, joka edelleen odottelee kotia ainoana koirana. Tämän herran kanssa lenkkeily on mukavaa ja rauhallista. Jollekin vastaantulevalle koiralle Kerri saattaa haukahtaa kerran tai kaksi, joten kodin tulisi sijaita suhteellisen rauhallisella alueella. Varsinainen remmirähjä Kerri ei missään tapauksessa ole. Häkissään Kerri ei hauku, joten koti voisi sijaita myös kerrostalossa. Poiss Kerrin luonne on pehmeä, joten herra saattaisi sopia jopa ensimmäiseksi koiraksi, jos kodista löytyy motivaatiota oppia elämästä koiran kanssa.

Vaikka Poiss Kerri on rauhallinen, löytyy herrasta ripaus leikkisyyttä ja huumorintajua, jonka Kerri osoitti innokkaasti piehtaroimalla nurmikentällä. :) Kerri näyttää olevan hyvässä kunnossa, joten todennäköisesti tuleva koti saisi nauttia herran seurasta vielä useita vuosia.

Poiss Kerrin säkäkorkeus on noin 70 cm.

16.5.2011 Lisätty Poiss Kerrille uusia kuvia.

5.4.2011 Poiss Kerri on arviolta noin 7-8 vuotias uroskoira Pärnun tarhalla.

Poiss Kerri on komea, ystävällinen ja rauhallinen hieman vanhempi herrasmies. Joskus menneisyydessä Kerri on ollut aivan tavallinen kotikoira, tästä muistoksi on jäänyt peruskoulutus. Kerri osaa ainakin antaa tassun, istua ja mennä maahan. Tarhan työntekijät kuvaavat herraa hyvin ystävälliseksi ja huomionkipeäksi, tämän huomaakin jo ensitutustumisella.

Poika etsii rauhallista kotia ainoana koirana. Sellaista jossa nautitaan luonnossa liikkumisesta ja sohvan nurkassa köllöttelemisestä – Siitä ihan tavallisesta elämästä. :)

Luovutusmaksu Poiss Kerristä on 200 e, mikä sisältää EU-passin, mikrosirun, rokotukset, loishäädöt sekä traces-tarkastuksen.