Pirre

Lisätty sivulle: 2011-02-05

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Pirre
2.3.2011 Pirre sai kodin Raumalta.

***

5.2.2011 Pennut on otettu huostaan perheestä, jossa on ollut liian paljon eläimiä tilaan nähden. Pirre on luovutusiässä 9.2.2011 lähtien, jolloin se on 8 viikkoa.

Kuulumisia kotihoidosta; Pirre on oikea vauhtimimmi, hän on aina jokapaikassa oli juuri tuolla, mutta nyt onkin täällä, on aivan selvästi sisartaan Hansua vauhdikkaampi. Pirre ei pidä ulkoilusta hihnassa, muuten ulkoilu on aivan huippujuttu! Pirrestä on tullut todella reipas tyttö hän pärjäisi uudessa kotonaan ilman kaveria.

Pirre on sisarruksista rauhallisempi, hän on ottanut koiramme Hugon
turvakseen ja kaveraa hänen kanssaan aina kun mahdollista, ehkä olisi hyvä,
jos Pirreä oli koirakaveri uudessa kodissa odottamassa. Pirre on tottunut
myös kissoihin. Hän ei lähtisi mielellään ulos, mutta kyllä siellä sitten
juoksenneellaan kun sinne mennään.

Pirrellä on mahan kanssa ollut ongelmia, nyt on BIOBAK:in kanssa saatu
jälleen maha kuntoon. Hänessäkin on luonnetta vaikka monta kertaa jää sisarensa Hansun varjoon. Rotuperimässä ilmeisesti löytyy laumanvartijaa. Sen vuoksi Pirreä ei luovuteta ensimmäiseksi koiraksi. Kerrostalo asuminen ei sovi Pirrelle eikä keskellä vilkasliikenteistä kaupungin vilinää asuminen. Omakotitalo-maalaistalo olisi Pirrelle paras asumis vaihtoehto.

Pirre on kotihoidossa Harjavallassa.

Kulukorvaus pennusta on 200 €.

Omistajan tulee olla sitoutunut koiran ottamiseen ja valmis huolehtimaan koirasta mahdolliset seuraavat 15 vuotta. Pirrestä kasvaa ainakin keskikokoinen.