Pirjo (nyk. Pipa)

Lisätty sivulle: 2012-06-04

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Pirjo (nyk. Pipa)
12.7.2012 Pirjo sai kodin Turusta

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

3.2.2016 Pirjolla (=Pipa) on kaikki sujunut alusta asti hyvin, vaikkakin pentuna erinäisten asioiden (siis ihan minkä tahansa…) syöminen oli parasta viihdettä ikinä. Pipa on herttainen sylipallo, joka sulattaa kenen tahansa sydämen heittäytymällä syliin rapsutettavaksi. Nykyään myös agilitykentillä viihtyvä neitonen on todella nopea oppimaan uusia asioita ja virtaakin riittää enemmän kuin tarpeeksi. Kesäisin aikaa kulutetaan agikenttien lisäksi paljon järvessä, sillä uintia parempaa viihdettä ei olekaan! Hänelle hankittiin jopa oma pieni uima-allas pihalle niitä tilanteita varten, kun järvelle ei ollut mahdollisuutta päästä. Pipan hyvän käytöksen takana on varmasti talon kolmas koira, kleinspitzneiti Dana, joka on alusta asti hoitanut Pipaa kuin omaa pentuaan.

***

Narttupentu, noin 4-5kk (syntynyt 30.1.2012)

18.6.2012 Pirjo on alustavasti varattu.

17.6.2012 Pirjo on tytöistä rauhallisin ja fiksuimman oloinen neiti. Pirjoa kaikki väistävät ja kunnioittavat, ilman että sen tarvitsee elettäkään tehdä.
Pirjo, Paula ja Piia ovat kaikki valmiita jo omaan kotiin, he ovat kaikki sosiaalisia, reippaita, pirteitä ja mukavia neitosia. Tulavat toimeen loistavasti lasten kanssa, eivät sovellu lasten talutettavaksi vetovoimansa ja olemattoman hihnaköytöksen vuoksi. Tulevat toimeen muiden koirien kanssa hienosti. Kaikkien heidän tulevilla kodeillaan on edessä hihnakäytöksen ja sisäsiisteyden opettaminen ja tapakasvatus. Tyttösistä saisi varmasti kivan harrastuskaverin aktiiviseen ja liikunnalliseen kotiin. Nelikko lienee nyt n. 15kg ja 45-50cm korkeita. Kasvavat vielä lisää ja kovaa vauhtia. Tyttöjen äiti on polvenkorkuinen ‘pentukone’ pikkukoira-mix, isästä ei ole tietoa mutta tyttöset kasvanevat suurehkoiksi.

Linkissä kuvia tyttösistä tarhalla ja lenkillä kanssani. http://s432.photobucket.com/albums/qq45 … ppppvalga/

4.6.2012 Sisarukset Päivi, Pirjo, Piia ja Paula on omistaja luovuttanut tarhalle, koska narttu pennuille on vaikea löytää kotia virosta ja näille liian isoille tyttösille ei omistajalla ollut tarvetta pentukone käyttöönkään kun ei niitä saanut myytyä :( Tyttöset etsivät koteja suomesta, neidoista kasvaa isohkoja – paino aikuisena 30kg tietämillä. Sisarukset saavat nyt tarhalla ensimmäiset rokotukset ja madotukset, näin ollen kotiin pääsy venyy kesän loppu puolelle, jolloin ikääkin alkaa olla riittävästi sterilointia varten. Tyttöset ovat aika huonossa kunnossa ja niillä on matoja. Omistaja on syöttänyt tyttöjä leivällä ja ruuan tähteillä. Nopeasti kolme sisaruksista on kuitenkin alkanut kuntoutumaan ja ovat luonteeltaan mukavia ja kilttejä. Neljäs sisaruksista saa nyt tehohoitoa ja on valmis omaan kotiin hieman muita myöhemmin.

Koira luovutetaan uuteen kotiin tunnistusmerkittynä, rokotettuna, loishäädettynä sekä leikattuna. Lisäksi sillä on EU-lemmikkipassi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koira tulee Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista tehdään ilmoitus Eviralle. Kulukorvaus koiranpennusta on 200 euroa. Miläli pentu steriloidaan ennen kotiin matkustamista on kulukorvaus 250 euroa.