Pipsa

01.02.2019

Alkuperä: Suomi

Sijainti: Suomi

14.9.2019
7kk ikäinen, iloinen ja energinen Pipsa palautui yhdistykselle itsestään riippumattomista syistä. Pipsa on touhukas ja jääräpäinen koiranalku jonka rotuperimästä löytyy ainakin ajokoiraa ja berninpaimenkoiraa. Pipsa etsii koulutustaitoista ja liikunnallista kotia, eikä koirakaverikaan olisi pahitteeksi. Pipsa on tottunut asumaan kerrostalossa ja rakastaa koirapuistossa juoksemista, mutta oma aidattu piha olisi varmasti tytön mieleen. Pipsalla on voimakas riistavietti, eikä se sovi muiden pienempien lemmikeiden kanssa samaan talouteen. Kaikkien koirien kanssa Pipsa tulee hyvin toimeen ja jaksaisikin leikkiä loputtomiin. Pipsa tarvitsee vielä runsaasti koulutusta mm. remmikäyttäytymiseen. Toisista koirista Pipsa ei juurikaan välitä, mutta kaikki uudet hajut pitäisi päästä tutkimaan ja meno on varsinkin alkulenkistä usein turhan vauhdikasta. Sisäsiisteys on melko hyvällä mallilla, vaikkakin silloin tällöin vielä vahinkoja sattuu. Sisätiloissa Pipsa osaa ottaa rennosti kunhan on saanut riittävästi liikuntaa ja tekemistä. Yksinolot sujuvat ainakin koirakaverin kanssa hyvin, vaikkakin välillä pitää käydä tutkimassa mitä kaapeista löytyy ja onko pöydälle jäänyt ruoan muruja. Pipsa painaa tällä hetkellä 30kg ja säkäkorkeus on n.55cm ja tyttö kasvaa tuosta vielä jonkin verran.

Pipsa on kotihoidossa Espoossa, jonne tyttöön pääsee sovitusti tutustumaan.

Kulukorvaus

Kulukorvaus 400 €. Kulukorvauksella koira on saanut rabies- ja nelosrokotteen (parvo, penikkatauti, tarttuva maksatulehdus ja kennelyskä), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koira on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama ja vähintään kertaalleen madotettu. Koiran mikrosiru on rekisteröity Turvasiru.fi-palveluun.

Tiedustelut

Jonna / 045 608 0787

Soittoajat: ma-ti 16-20 sekä la 14-18, muina aikoina kyselyt sähköpostitse

jonnarekkurescue.com

Kyselyt puhelimitse AINOASTAAN edellämainittuina ajankohtina! Toivon ensimmäistä yhteydenottoa puhelimitse.

Tiedusteluita vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä.

Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin! Muistathan, että tämä on meille VAPAAEHTOISTYÖTÄ opiskelun, palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti, kun voimme. Mikäli et saa meiltä vastaussähköpostia, tarkistathan roskapostikansiosi.

Huomioithan kuvausta lukiessasi, että eläimen käytös yleensä muuttuu ainakin jonkin verran sen kotiuduttua! Varaudu etukäteen mahdollisiin ongelmiin, koska koirat ovat yleensä kouluttamattomia ja koulutus/sopeutuminen vie oman aikansa. Eläintä ei tule ottaa koskaan säälistä.