Pimu (nyk. Pinja)

Lisätty sivulle: 2007-01-15

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Pimu (nyk. Pinja)
2/2004 Pimu sai kodin

***

Kuulumisia kodista:

Pinja tuli meille helmikuussa ja on nyt sopeutunut perheeseemme hienosti! Aluksi oli ongelmia, kun pelkäsi niin kovasti miehiä ja ihmisiä yleensäkkin, mutta nyt tuo ongelma alkaa helpottaa. Yhä edelleenkin haukkuu suurinta osaa vieraista ihmisistä ensimmäiset 5 minuuttia ja käyttäytyy pelokkaasti, mutta hyväksyy hetken päästä melkein jokaisen. Joidenkin vieraiden antaa jopa silitellä samantien. Eroahdistuksesta Pinja kärsi meille tullessaan ja haukkui sekä riehui lakkaamatta juuri niin kauan kuin olimme poissa. Nyt 7kk jälkeen olemme saaneet pitkien aamulenkkien, siankorvien ja lukemattomien harjoitusten jälkeen Pinjan hyväksymään, että hänen täytyy viettää 7h päivässä yksinään. On tilanteeseen sopeutunut ja ei hauku eikä tuhoa ja ulosta päivisin sisälle!

Muita koiria Pinja rakastaa eikä vastaan ole 7kk aikana tullut ensimmäistäkään koiraa,jolle Pinja rähisisi. Jos toinen koira alkaa riehua niin Pinja juoksee jalkoihini turvaan. Pinja ja perheemme 3v tyttö ovat parhaat kaverukset. Touhuavat yhdessä ja leikkivät pallonhakuleikkiä ulkona päivittäin. Pinja on oppinut kaikki peruskäskyt ja kulkee hihnassakin ihan nätisti. Pinjan liikunnantarve on valtava ja jotta saisi purkaa energiansa käymme päivittäin joko koirapuistossa tai tallilla maaseudulla, jossa saa vapaana riehua.

Meille tullessaan Pinja oli langanlaiha ja jouduinkin kokeilemaanmonta eri koiranruokaa ennenkuin sopiva ruoka herkälle masulle löytyi. Advance-ruoka on sopinut loistavasti ja maistuu. Turkki on paksu ja tuuhea, kiiltävä ja ihan sakemannin värinen, mutta luppakorvat sekä 60cm säkäkorkeus ja salukimainen supertuuhea häntä paljastavat Pinjan sekarotuiseksi :) Niin ja onhan tuo ruumiinrakennekkin todella kevyt. Eläinlääkäri on kovasti kehunut Pinjaa ja todennut tarkastuksessa terveeksi, eka juoksukin on jo ollut. Pinja on rakastettu perheenjäsenemme ja todella kiintynyt perheeseemme. Aina kun tulemme kotiin niin märkiä pusuja satelee eikä koiraparka tiedä miten päin olisi.

Suurkiitos yhdistyksellenne ihanasta koirakaverista! Laitan oheen pari kuvaa Pinjasta. -Minna