Piiks

Lisätty sivulle: 2017-06-28

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Piiks
17.7.2017 Piiks sai kodin Vantaalta.

Narttupentu, 5 kk

13.7.2017 Piiks on varattu.

2.7.2017 Piiks on kehittynyt huimaa vauhtia. Piiks on osoittautunut reippaaksi, oppivaiseksi pennuksi. Piiks osaa jo muutamia perustaitoja, kuten istu, maahan. Myös sisäsiisteyden harjoittelu on edennyt hienosti.

28.06.2017 Piiks ja 5 muuta pentua tulivat yhdistykselle kotia etsimään yksityisen perheen kautta, sillä heillä ei ollut mahdollisuuksia huolehtia pennuista. Rekku Rescue hyvin harvoin tuo pentuja Viron puolelta Suomeen, sillä ne saavat yleensä hyvin koteja myös paikallisesti, mutta tässä tapauksessa päätimme auttaa.

Piiks on ujo, mutta samalla hyvin leikkisä, hellyydenkipeä ja utelias pentukoira. Piiks opettelee tällä hetkellä koiran arkitaitoja, joista erityisesti lenkkeily sujuu jo hienosti. Piiks on oppivainen ja innostunut uusista asioista, vaikka ulkomaailma ja uudet ihmiset hieman jännittääkin. Tyttö pitää lenkkeilystä, ystävällisistä koirakavereista, leluista sekä rapsutuksista. Piiks kiintyy helposti tuttuihin ihmisiin ja viettäisi mieluiten aikaa sylissä.

Piiksin tulevan kodin tulee panostaa aran koiran koulutukseen ja sosiaalistamiseen. Tuleva koti olisi mieluiten rauhallinen aikuiskoti. Kodista voi löytyä reipas koirakaveri tai -kavereita.

Piiks painaa tällä hetkellä noin 7 kg, säkä on 35 cm. Piiks on kotihoidossa Helsingissä.

Kulukorvaus leikkaamattomasta pennusta (max. 6kk) on 400€, josta 100€ palautetaan omistajalle, kun koira on todistettavasti leikattu. Kulukorvauksella koira on saanut rabies- ja nelosrokotuksen (parvo, penikkatauti, tarttuva maksatulehdus, kennelyskä), ulkoloishäädön vähintään kerran sekä heisimadotuksen vähintään kerran (ekinokokki). Se on tunnistemerkitty ja siru on rekisteröity Turvasiru.fi- palveluun. Koiralla on virallinen EU-lemmikkieläinpassi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koira on virkaeläinlääkärin tarkastama, ja se tuodaan Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista tehdään ilmoitus Eviralle.