Pihla (nyk. Julia)

Lisätty sivulle: 2011-06-05

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Pihla (nyk. Julia)
11.7.2011 Pihla sai kodin Espoosta

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

15.10.2011 Kotimme on Espoossa pienkerrostalossa ja lenkillä käymme 4 kert. pv:ssä satoi tai paistoi… Meillä menee muuten hyvin, mutta muut ulkona tapaamamme koirat ovat useimmiten rähinän kohteena. Lenkkipolullamme on yksi pusikko, mihin on joka kerta hyökättävä, että jos sieltä lähtisi lentoon lintuparvi, joskus onnistaa, mutta joskus taas ei… Haisteleminen on lenkillä mielipuuhaa , sisällä taasen makoileminen… Kaikki pipanat eivät kelpaa ja muusta ruoasta menee vatsa sekaisin. Nimim.kokemusta on.

***

Steriloitu narttukoira, noin 8v.

4.7.2011 Pihlan varaus peruuntui, joten pieni rouva odottaa edelleen Tallinnan tarhalla sitä omaa kotia.

5.6.2011 Pihla on pirteä ja iloinen pikkukoira, joka nauttii niin lenkkeilystä kuin rapsutuksistakin. Lenkille lähdetään häntä heiluen ja innokkaasti, mutta välillä rouva malttaa pysähtyä ja kiipeää taluttajan syliin silitettäväksi.

Pihlan omistajan talo paloi ja rouva joutui Tallinnan tarhalle poikansa Che-koiran kanssa. Pihla on siis ollut aivan tavallinen kotikoira, joten sopeutuminen elämään Suomessa luulisi sujuvan suuremmitta mutkitta. Tämän pikkurouvan sisältä kuitenkin löytyy iso ego – Pihla näytti esimerkiksi heti kaapin paikan viereisen aitauksen nuorelle isolle urokselle. :)

Kokoa Pihlalta löytyy noin 30 cm ja neiti on steriloitu.

Pihla luovutetaan uuteen kotiin tunnistusmerkittynä, rokotettuna ja loishäädettynä. Lisäksi sillä on EU-lemmikkipassi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Uusi omistaja noutaa Pihlan Tallinnasta. Rouva tulee Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista tehdään ilmoitus Eviralle. Kulukorvaus steriloidusta koirasta on 250 euroa.