Pico

20.07.2019

Alkuperä: Suomi

03.06.2021 Pico sai kodin

20.04.2021 

Pico odottelee edelleen omaa kotiaan.  Pojalle etsitään oman kodin lisäksi myös sijaiskotia jossa voisi odotella lopullista kotiaan. Picoa ei luovuteta kerrostaloon eikä myöskään vilkkaalle asuinalueelle.

07.03.2021

Iloinen Pico odottelee edelleen omaa kotiaan. Sijaiskodissa on tehty pojan koulutuksen kanssa töitä ja edistystä on tullut hienosti. Pico kävelee hihnassa nätisti, toisten koirien ohitukset sujuvat rähjäämättä ja ottaa kontaktia hyvin lenkeillä. Koulutukseen tarvitsee tulevassakin kodissa panostaa, jotta paluuta entiseen ei tapahtuisi.

04.02.2021

Komea pitbullmix-poika Pico etsii koirakokemusta omaavaa kotia. Pico ottaa vieraat vastaan ystävällisen innokkaasti, hypähtelee koko voimallaan vasten, mutta tottelee myös kun komennetaan. Herkuilla pojan huomion saa nopeasti kiinnitettyä ja malttaa odottaa myös paikoillaan. Osaa joitakin peruskäskyjä, mutta tarvitsee kovasti vielä koulutusta etenkin hihnakäytökseen. Pico vetää hihnassa ja saattaa rähjätä vastaan tuleville koirille. Pico ei tule toimeen toisten urosten kanssa ja narttujenkin kanssa vaihtelevasti, joten sijoitetaan vain ainoaksi eläimeksi. Automatkustus sujuu ongelmitta ja innokkaana hyppääkin kyytiin mukaan. Picon erityistaitoihin kuuluu ovien availu, ovien on syytä olla kunnolla lukittuja, sillä muuten poika livahtaa omatoimilenkille. Pihan ympäröivän aidankin tulee olla tarpeeksi korkea, sillä poika hypähtää kevyesti yli, jos näköpiirissä on jotain mielenkiintoista. Picon rotuperimästä löytyy pitbullin lisäksi dogo argentinoa, joten tulevalta omistajalta odotetaan kokemusta vahvoista molossiroduista, sekä kykyä kouluttaa pojasta hienosti käyttäytyvä koirakaveri. Picolle etsitään kotia joko rivi- tai omakotitalosta rauhalliselta asuinalueelta. Ei sijoiteta ensimmäiseksi koiraksi eikä pienten lasten perheeseen. Pico on sisäsiisti ja sijaiskodissa Sastamalassa, jonne poikaan pääsee sovitusti tutustumaan.