Pico

20.07.2019

Alkuperä: Suomi

Sijainti: Suomi

Nuori ja energinen Pico kaipaa aktiivista kotia

07.03.2021 Iloinen Pico odottelee edelleen omaa kotiaan. Sijaiskodissa on tehty pojan koulutuksen kanssa töitä ja edistystä on tullut hienosti. Pico kävelee hihnassa nätisti, toisten koirien ohitukset sujuvat rähjäämättä ja ottaa kontaktia hyvin lenkeillä. Koulutukseen tarvitsee tulevassakin kodissa panostaa jotta paluuta entiseen ei tapahtuisi.

04.02.2021 Komea pitbullmix poika Pico etsii koirakokemusta omaavaa kotia. Pico ottaa vieraat vastaan ystävällisen innokkaasti, hypähtelee koko voimallaan vasten mutta tottelee myös kun komennetaan. Herkuilla pojan huomion saa nopeasti kiinnitettyä ja malttaa odottaa myös paikoillaan. Osaa joitakin peruskäskyjä mutta tarvitsee kovasti vielä koulutusta etenkin hihnakäytökseen. Pico vetää hihnassa ja saattaa rähjätä vastaan tuleville koirille. Pico ei tule toimeen toisten urosten kanssa ja narttujenkin kanssa vaihtelevasti joten sijoitetaan vain ainoaksi eläimeksi. Automatkustus sujuu ongelmitta ja innokkaana hyppääkin kyytiin mukaan. Picon erityistaitoihin kuuluu ovien availu, ovien on syytä olla kunnolla lukittuja sillä muuten poika livahtaa omatoimi lenkille. Pihan ympäröivän aidankin tulee olla tarpeeksi korkea sillä poika hypähtää kevyesti yli jos näköpiirissä on jotain mielenkiintoista. Picon rotuperimästä löytyy pitbullin lisäksi dogo argentinoa joten tulevalta omistajalta odotetaan kokemusta vahvoista molossiroduista sekä kykyä kouluttaa pojasta hienosti käyttäytyvä koirakaveri. Picolle etsitään kotia joko rivi-tai omakotitalosta rauhalliselta asuinalueelta. Ei sijoiteta ensimmäiseksi koiraksi eikä pienten lasten perheeseen. Pico on sisäsiisti ja sijaiskodissa Sastamalassa jonne poikaan pääsee sovitusti tutustumaan.

Kulukorvaus

Kulukorvaus 450 €. Kulukorvauksella koira on saanut rabies- ja nelosrokotteen (parvo, penikkatauti, tarttuva maksatulehdus ja kennelyskä), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koira on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama ja vähintään kertaalleen madotettu. Koiran mikrosiru on rekisteröity Siruhaku.fi-palveluun.

Tiedustelut

Minna / 050 307 1742

Soittoajat: ma-su klo 15-19

minnarekkurescue.com

Kyselyt puhelimitse AINOASTAAN edellämainittuina ajankohtina! Toivon ensimmäistä yhteydenottoa puhelimitse.

Tiedusteluita vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä.

Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin! Muistathan, että tämä on meille VAPAAEHTOISTYÖTÄ opiskelun, palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti, kun voimme. Mikäli et saa meiltä vastaussähköpostia, tarkistathan roskapostikansiosi.

Huomioithan kuvausta lukiessasi, että eläimen käytös yleensä muuttuu ainakin jonkin verran sen kotiuduttua! Varaudu etukäteen mahdollisiin ongelmiin, koska koirat ovat yleensä kouluttamattomia ja koulutus/sopeutuminen vie oman aikansa. Eläintä ei tule ottaa koskaan säälistä.