Petranella (nyk. Pinja)

Lisätty sivulle: 2007-04-05

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Petranella (nyk. Pinja)
4.7.2007 Petranella sai kodin Kirkkonummelta perheen ainoana koirana.

***

Kuulumisia kodista:

9.5.2013 Pinja elelee onnellisesti edelleen Kirkkonummella. Perheemme on kasvanut poikalapsella ja Pinja on sopeutunut uuteen elämäntilanteeseen mainiosti. Pinja on valloittava ja sympaattinen luonteeltaan, sanommekin että Pinja on meidän perheen herkkis. Pinja on erittäin ihmisrakas ja tottelevainen. Pinjalla on voimakas riistavietti, joten sitä ei voi pitää irti missään muualla kuin aidatulla alueella. Olemmekin aidanneet suuren pihamme ja Pinja saa toteuttaa rakastamaansa pallon/kepin noutamista siellä mielin määrin niin kauan kuin joku vaan jaksaa sille sitä heittää.

Rakas koiramme on ollut ihanan terve, pois lukien viime syksynä se sairastui vatsakatarriin ,ilmeisesti stressaantui rannikkoa vaivaavista jatkuvista ukkosenilmoista, koiraamme vaivaakin valitettavasti paukkuarkuus uuden-
vuodenaatot ovat meille aina koettelemus. Kissamme Nellin kanssa Pinja tulee hyvin toimeen, Nelli määrää täällä ja sitä ei edes uskalleta kyseenalaistaa;)
Pinja on perheemme rakastettu täysivaltainen jäsen, ja toki valloittaa sydämiä missä ikinä kulkeekaan. Sen silkkistä turkkia jaksaa silittää ja paijata ja siitähän koiraneiti tykkää. Terveisiä Pinjan sisaruksille ja Rekkurescuelaisille!

***

15.12.2008 Pinja on nyt 2-vuotias sydämet sulattava koirakaunotar. Pinjan luonnetta voisi kuvailla sanoilla: kiltti, lempeä, iloinen, riehakas, oppivainen ja sosiaalinen. Pinjan mielipuuhia ovat 1. pallon noutaminen (sitä voisi tehdä vaikka aamusta iltaan..) 2. etsimisleikki 3. juoksulenkkeily 4. saunominen. Listaan pitäisi lisätä riistan perässä juoksentelu, mutta sitä pääsee toteuttamaan vain silloin kun ollaan karkuteillä, mm. pari kappaletta supikoiria on saanut tuta Pinjan hampaat…

Pinja kulkee touhuissamme mukana aamusta iltaan ja on aina valmis leikkimään
ja riehumaan. On mahtavaa kun lenkillä pääsee tekemään tuttavuutta toisten koirien kanssa ja vähän riehumaankin. Kotona Nelli-kissan kanssa ollaan ihan
kavereita, joskus leikki menee Nellin mielestä liian pitkälle ja silloin kissa näyttää niin sanotusti kaapin paikan… ;) Hieno kokemus Pinjalle oli viimekesäinen veneloma, neiti sopeutui vene-elämään parissa päivässä ja niin merillä menikin neljä viikkoa putkeen. Huippua! Ollaan usein pohdittu miehen kanssa kuinka ollaankaan saatu hieno koira, parempaa ei olisi saatu yhdestäkään ns. rotukoirasta. Arvailtu kyllä on mitä rotuja Pinjassa voisi olla ja yhtenä rotuna veikataan Unkarinvizslaa. Oli mitä oli, joka tapauksessa hieno cocktail!

Suuret kiitokset Rekku Rescuelle hienosta toiminnasta ja terveiset Miralle
Ulvilaan! Terveisin Katariina

***

Narttupentu, noin 5kk

8.4.2007 Petranella tuli kotihoitoon.

5.4.2007 Petranella sekä sisarensa Pauletta ja Pollyanna löydettiin Tallinnan Loomade Hoiupaikin läheisyydestä 16.3.Reg nrot 5160-5163, 5168. Pentuja oli alunperin kuusi. Pennut ovat nyt noin 5 kuukauden ikäisiä.

Pennut olivat löydettäessä todella laihoja, nälkiintyneitä ja matosia. Pentuja on nyt hoidettu ja rokotusten puolesta tyttöset ovat valmiita lähtemään suomen puolelle muutaman päivän sisällä.